MSI Nıghtblade anakart sorunu

Size anakart satmak derdinde mi o bilgisayarcı, onu anlamaya çalışıyorum. Power girişleri standart olur. Tüm anakartlar standart girişlere sahip olur. Belki şu an sorunlu olduğunu söylediğiniz anakartınızda da bir problem yok. O bilgisayarcıya güvenmek konusunda biraz temkinli olmanızı öneririm.
Bende şuan kuşkulandım açıkçası... Yarın en iyisi farklı bir yere gitmek. Şuan anakartta sıkıntı olmadığı ihtimali bile düşündürüyor. En iyisi yarın daha iyi bir usta araştırmak..

Bende şuan kuşkulandım açıkçası... Yarın en iyisi farklı bir yere gitmek. Şuan anakartta sıkıntı olmadığı ihtimali bile düşündürüyor. En iyisi yarın daha iyi bir usta araştırmak..
Sisteminizin fiyatı?

Linkte 8.000 TL civarı görünüyor, eğer 14 günlük süre dolmadıysa iade edip, sistem tavsiyesi isterseniz size yardımcı olabiliriz.

Sistemi toplam ne kadara topladınız? Linkte 8.000 TL civarı görünüyor, eğer 14 günlük süre dolmadıysa iade edip, sistem tavsiyesi isterseniz size yardımcı olabiliriz.
Sistemi ben toplamadım direk o şekil hazır aldım. 3 yıl oldu ben alalı. Açıkçası yeni kasa alıp içindeki sağlam parçaları yeni kasaya aktarmayıda düşündüm. Hem mevcut sistemim upgrade için sıkıntı çıkartacak gibi. Eğer sıkıntımın anakartta olduğunu düşünürsek kasa + anakart alıp kalan parçalarıda upgrade etmek mantıklı olur mu sizce?

Sistemi ben toplamadım direk o şekil hazır aldım. 3 yıl oldu ben alalı. Açıkçası yeni kasa alıp içindeki sağlam parçaları yeni kasaya aktarmayıda düşündüm. Hem mevcut sistemim upgrade için sıkıntı çıkartacak gibi. Eğer sıkıntımın anakartta olduğunu düşünürsek kasa + anakart alıp kalan parçalarıda upgrade etmek mantıklı olur mu sizce?
Kasanızda sorun yoksa bence gerek te yok kasa almaya. Size linkini attığım anakartı alın, başka bir bilgisayarcıya götürün size yardımcı olacaktır. Ya da sistem toplama videolarına bakın, bir şeyler yapabilirsiniz kendiniz de. Ben de kendi kendime öğrendim bilgisayar kurulumunu.

Kasanızda sorun yoksa bence gerek te yok kasa almaya. Size linkini attığım anakartı alın, başka bir bilgisayarcıya götürün size yardımcı olacaktır. Ya da sistem toplama videolarına bakın, bir şeyler yapabilirsiniz kendiniz de. Ben de kendi kendime öğrendim bilgisayar kurulumunu.
Kasada hiçbir sıkıntım yok sadece anakartta olduğu söylendi... Detaylı baktırıcam yarın sonra kararımı vereceğim, sağolun tekrardan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı