Msi nightblade msata ve hdd eksik kablo sorunu.

Stereoturk

Hectopat
Katılım
23 Mart 2015
Mesajlar
95
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben bi kaç ay önce technopatin incelediği msi nightblade pc yi aldım. Msi gtx 980, 4790k, 1tb hdd, 120gb ssd. Simdi bitane boş yere 1tb hdd taktım. Msata bölgesinede msata degilde onun altına 2,5 120gb ssd taktım. Msata bölgesinede iki tane siğiyor gördüğüm gibi. Simdi ama kablo yetmiyor. Msi nightblade kasasına galiba bi 3,5 luk hdd ve aynı anda 2 msata tek kabloluk raid planlamiş. Bende şimdi 2,5luk yere msata nın altına 2,5 ssd taktığıma göre bı kablo eksik oluyor. Yani msata takabilmem için ya hdd ya ssd boşda kalmak zorunda. Technopat bu msi nightblade i incelemişti doğrumu dediklerim yada yanlışım mı var. Msata takıp raid kullanmak istiyordum. En hızlı pc start alınması için hangi raid yapılmalı?
 
Hocam bende msı nightblade x2 229-eu modeli var ben pc yi çökerttim format atmak istedim , ancak format atarken raid modunda ssd yi görmüyor pc de 1 tane samsung m ssd var ama raidli nasıl oluyor anlamadım kendi ssd mi taktım öyle hallettim sorunumu
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı