Msi Nightblade

hayalet

Hectopat
Technopat'ta birkac ay önce gördügüm incelemeden sonra masaüstü bilgisayarimi hazirladim. I7 4790K, MSI GTX 980 Nightblade kasa.

ImageUploadedByTapatalk1426926566.452218.jpg

Simdi Asus'un ekranini aldim. VG248Q 144Hz gösterebiliyormus. Simdi ben bazi oyunlarda V-Sync aciyorum, o zaman FPS'yi otomatik olarak 60'a düsürüyor.
HDMI kablo kullaniyorum. Bu 144Hz'den faydalanmak icin hangi kablo gereklidir? HDMI galiba sadece 60Hz destekliyor. DisplayPort? DVI?

ImageUploadedByTapatalk1426926587.185030.jpg

Bir de MSI GTX 980 taktigim halde H1Z1 de bayağı bir zorluyor.
HW İnfo64 ve MSI Afterburner ile oyun ici fan speede felan baktigimda, fanlar 70%, GPU kasma 90-100%.
Islemci kasmasi 30%.
Ara sirada frameler sadece 40FPS'ye düsüyor.
GPU temp 55-78 C arasi.

8 sene iMac'den sonra normal masaüstüne gectim daha biraz zorlaniyorum. Bayağı bi ugrastiriyor adami.
Mikser ve virtual audio cable ile bilgileri olan arkadaslarda yazarsa sevinirim. Mikseri zar zor ayarladim, hele virtual audio cable'i hic ellemedim.
TeamSpeak sesini ve Skype ve oyun sesini manuel olarak mikserde ayarlamak istiyorum. Su an sadece TeamSpeak manuel ayarliyabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
- Dual Link DVI kablo ya da DP kullanmak zorundasınız 144 Hz için.
- İnternetinizin hızını kontrol edin. H1Z1 gibi Multiplayer oyunlar oynarken arkada herhangi bir uygulamanın çalışmadığna emin olun.
- Virüs taramasından geçirin sisteminizi.
- Ekran kartının güncel sürücüsünü indirin geforce.com'dan.
- AIDA64 indirin ve Algılayıcı kısmını açın. Uzun süre oyun oynadıktan sonra bu algılayıcı kısmını buraya atın.
- Windows 7 kullanmayın. Windows 8.1.3'e geçin. Çoğu oyuncu Windows 7 yüzünden oyunlarda sıkıntı yaşamakta.

Arkadaş cevabı vermiş. Ama sistemi Windows 8.1'e geçip sürücülerini güncellersen bence sorun geçer. Bu arada galiba yayın yapıyorsun ve laptopla yorumları okuyorsun. Laptopla aynı internete girince oyunda lag olabilir. Bilgisayarında trojen vb. olabilir.

Bu arada bilgisayarını kıskandım. :D :D

Bilgisayari Kaskpersky 2015 her gun tariyorum. Internet hizimda kablo üzeri bagladim. Fiber 100 var, 98 ulasiyor. Upload hizi da 6-7 gibi. Internette sorun yok. Simdi 8'e gecerimde zaten yazin Windows 10 cikiyor, onu bekliyordum. Windows 8 denemistim ilk basta. Bayağı bi karisik resmen tablete dönmüstü, geri 7'ye gectim. Yayin yapmaya hala baslayamadim. Greenscreen ve saglam bi cam eksik. Bayağı bi karisik bu Windwos dünyasi. Resmen teknisyen gibi dereceyi fani felan kontrol etmek zorundasiniz. :D Tam cozemedim daha makineyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı