MSI non-K OC BIOS Listesi

3 yıl sonra bile BIOS dosyalarının çalışıyor olması sevindirici bir haber. İşlemcinizi bol OC'li günlerde güle güle kullanın.

3 yıl sonra bile BIOS dosyalarının çalışıyor olması sevindirici bir haber. İşlemcinizi bol OC'li günlerde güle güle kullanın.
Z170 a pca mate için nonk overclock biosu var mı link kırılmışta
Konuyu okumadan mesaj yazmayın.
selam z170a pc mate için nonk bios linki kırılmış yeni link verebilir misin rica etsem

Konu başında link kırık değil. İyice konuyu bir dahaki sefere okuyun.
uyguladım beta runner yok.Googleda araştırdım resimdeki biosta oluyor galiba indirme yerini bulamadım 2 saattir
uyguladım beta runner yok.Googleda araştırdım resimdeki biosta oluyor galiba indirme yerini bulamadım 2 saattir
Pardon olmasına gerek yokmuş sory boşuna konu açıyorum üzgünüm

Dosya Ekleri

• 19477932_14123317_10157351010410076_281979236_o.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Oyy kardeşim benim. Benim anakartın biosuda var sağolasın. Bir sorum var cevaplarsanız sevinirim. Anakart guncel bios ise kurarken hata mı verir anakartı kucağıma almıyım. Yoksa hiç kurmaz mı?

Bende i5-2400 işlemcimi x38 çarpan 105 BLCK hızı ile kullanıyorum buda 4.00 GHZ yapıyor.

Konu başında tarihe baktın mı? Nasıl güncel olmasını bekliyorsun? Sürümünüz verilenden düşükse yükleyebilirsiniz.
Evet baktım. Benim bios güncel ise demek istemiştim, hata mı verir diye. Tarih 05.15.2017 e7977ıms version v1.e yazıyor. Anakartım msi z170a m5

Konudaki BIOS'un 2015 tarihli yani seninki güncel hata alırsın düşürmeye. Zaten güncel değil sitesinden güncelleyin normal BIOS'u.
Ben burdaki biosu yükledim ama noc diye yer gelmiyor. Blck'yi 120 yaptım 4.0ghz oldu. Cpuz de görünüyor ama msi afterburner da hala 3.3 gözüküyor ve sıcaklar değeri 100 gösteriyor.(program bozuk gösteriyor. Msi command center da 60derece) Msi kombustor programında hep aynı puan veriyor. Galiba oc olmıyor demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…