MSI Nvidia GeForce RTX 20 Super Serisini Duyurdu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
MSI Nvidia GeForce RTX 20 Super Serisini Duyurdu

MSI Nvidia GeForce RTX 20 Super serisi ekran kartlarını duyurdu. Oyuncular tarafından dört gözle beklenen MSI Nvidia GeForce RTX 20 Super serisi ekran kartları resmi olarak duyuruldu. İlginç termal tasarımıyla ön plana çıkan MSI GeForce RTX 2060/2070/2080 SUPER serisi, yüksek çekirdek ve bellek hızları ile oyunlarda performans artışı sunuyor. İlginizi Çekebilir: Yeni Nvidia RTX Super […]

Devamı: MSI Nvidia GeForce RTX 20 Super Serisini Duyurdu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

RTX 2000 serisi alanlara ihanet olarak çıkmış bir seri Super serisi.
Hocam ihanetini bilmem ama bence RTX serisinde bazı hatalar görüldüğünden dolayı iyileştirilmeye gidildiğini düşünüyorum. MSİ RTX 2080 Gaming X Trio modelinde kart aldım sorunlu çıktı. Garanti yenisini yolladı aynı sorun yine çıktı. Bu seferde iade aldılar.

Mönitorünüzün TN olmasından kaynaklı olabilir.

Nasıl bir sorun yaşadınız?

Nasıl bir sorun yaşadınız?
Oyun içinde patlama, ateşli sahnelerde ani takılmalar oluyordu. Battlefield V oyununda bu daha belirgin oluyordu. Uçak dan, ve tank dan, atılan her bombanın çıkarmış olduğu o patlama anındaki ateş de GPU kullanımı %1 e kadar düşüp takılıyordu. DRX özelliğini kullanamıyordum. Açınca felaket takılma oluyordu. Her oyunda aynı sorun oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…