Teknoloji bakımından Samsung çok daha ileride. Gerek 10bit (+frc) gerek HDR600 ile inanılmaz bir renk kalitesi sunuyor. Günümüzde yeni çıkan çoğu oyun HDR opsiyonu ile karşımıza çıkıyor , ileride tüm oyunlar da görücez. Menü arayüzü çok iyi , FPS, RTS, RPG veya AOS olsun herhangi bir oyun türü için anında siyah gamma düzeylerini, kontrast oranlarını, netliği ve renk değerleri ayarlarını optimize edebiliyorsun. Ozellikle sinema modunda kontrast ve renk kalitesi arşa çıkıyor . Black equalizer çok iyi çalışıyor , g-sync de gayet iyi. Ekranin 32inch lik versiyonunu kullanmaktayım , yaklaşık 4 aydır. Inanılmaz mutluyum hiçbir şekilde pişman olmadım. Masam büyük olduğu için 32inch'lik versiyonunu aldım. Fransa'da 32" ile 27" arasında neredeyse fiyat farkı yoktu o yüzden 32" liği aldım. Turkiye'deki gibi 27" ile arasında 1500 tl fark olsaydı hiç düşünmeden 27" liği alırdım. Zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiriyorsan ve fps oyunlarını profesyonel seviyede oynamıyorsan Samsung'u al ve keyfine bak. Ama illede 32" diyorsan seçeneğin yok LG yi al geç bu fiyata.