MSI Optix G241 IPS panel alınır mı?

EnesAkyll

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar piyasa fiyatının aşağısına başlıkta ki monitörü buldum. Günlük olarak genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum. Üründe 1 ms tepki süresi yazıyor fakat forumlarda bunun doğru olmadığını okudum. TN panel mi tercih etmeliyim yoksa bunu mu?

TN panelini kullanıyorum. Anormal bir durumla karşılaşmadım. Memnunum. Sadece renkler LG tv den bu monitöre geçtiğim için biraz cansız gibi duruyor o kadar. Performans bakımından sorun yaşamadım.

Arkadaşlar piyasa fiyatının aşağısına başlıkta ki monitörü buldum. Günlük olarak genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum. Üründe 1 ms tepki süresi yazıyor fakat forumlarda bunun doğru olmadığını okudum. TN panel mi tercih etmeliyim yoksa bunu mu?
Amaçlarınıza göre değişir. Eğer rank kasmak sizin için önemli değil ise çoğunluk ile 1-2 maç atıp çıkıyorsanız IPS ama tam tersiyse eğer TN tercih edin.

Alınmaz. Teknik servisi çok kötü ve anca ölü piksel çıkıyor.

Bu monitör dün akşam çok iyi indirime girdi Gaming Gecesi üzeirnde mesela. Alınabilir. TN panel alınmaz.

Alınmaz. Teknik servisi çok kötü ve anca ölü piksel çıkıyor.

Bu monitör dün akşam çok iyi indirime girdi Gaming Gecesi üzeirnde mesela. Alınabilir. TN panel alınmaz.
FPS oyuncusu ise alabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı