Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 11 Haziran 2021 #11 Ramazan Ö dedi: Peki, bu monitör üzer mi beni? Genişletmek için tıkla... İşinizi görür.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 11 Haziran 2021 #12 Arocyn dedi: İşinizi görür. Genişletmek için tıkla... Sevindim hocam Ghosting, ölü piksel ve benzeri sorunları olabilir mi peki? Sürprizbozan Hocam, Burdurlu musunuz?. Ben memleket de Burdur. Burada memleketten birisini görmek şaşırttı
Arocyn dedi: İşinizi görür. Genişletmek için tıkla... Sevindim hocam Ghosting, ölü piksel ve benzeri sorunları olabilir mi peki? Sürprizbozan Hocam, Burdurlu musunuz?. Ben memleket de Burdur. Burada memleketten birisini görmek şaşırttı
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 11 Haziran 2021 #13 Ramazan Ö dedi: Ghosting, ölü piksel ve benzeri sorunları olabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Bu fiyattaki her monitör için bu riskler var net bir şey diyemem o yüzden. İnşallah sıkıntı çıkarmaz. Sürprizbozan: :D Evet Burdurluyum.
Ramazan Ö dedi: Ghosting, ölü piksel ve benzeri sorunları olabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Bu fiyattaki her monitör için bu riskler var net bir şey diyemem o yüzden. İnşallah sıkıntı çıkarmaz. Sürprizbozan: :D Evet Burdurluyum.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 23 Haziran 2021 #14 srcn90 dedi: MSI Optix serisi alma. VA panel hiç alma. Bak bunu alabilirsin; ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör özelliklerini incele, 5.984,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Ben almıştım, ne yapmalıyım?
srcn90 dedi: MSI Optix serisi alma. VA panel hiç alma. Bak bunu alabilirsin; ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS Monitör özelliklerini incele, 5.984,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Ben almıştım, ne yapmalıyım?
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 23 Haziran 2021 #15 Ramazan Ö dedi: Ben almıştım, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne aldın hocam? Ne kadar oldu alalı?
Ramazan Ö dedi: Ben almıştım, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne aldın hocam? Ne kadar oldu alalı?
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 23 Haziran 2021 #16 srcn90 dedi: Ne aldın hocam? Ne kadar oldu alalı? Genişletmek için tıkla... Konu mesajındani. MSI Optix monitör. Konuyu açtığım gün aldım ama Çarşamba günü elime ulaşmıştı. 1 hafta oluyor yani.
srcn90 dedi: Ne aldın hocam? Ne kadar oldu alalı? Genişletmek için tıkla... Konu mesajındani. MSI Optix monitör. Konuyu açtığım gün aldım ama Çarşamba günü elime ulaşmıştı. 1 hafta oluyor yani.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 23 Haziran 2021 #17 Ramazan Ö dedi: Konu mesajındani. MSI Optix monitör. Konuyu açtığım gün aldım ama Çarşamba günü elime ulaşmıştı. 1 hafta oluyor yani. Genişletmek için tıkla... 75 HZ'miş bir de bu. :/ Hocam bu paraya 144 HZ bulunur sanki, belki 3 5 daha koyup üstüne. Bence geri göndermelisin.
Ramazan Ö dedi: Konu mesajındani. MSI Optix monitör. Konuyu açtığım gün aldım ama Çarşamba günü elime ulaşmıştı. 1 hafta oluyor yani. Genişletmek için tıkla... 75 HZ'miş bir de bu. :/ Hocam bu paraya 144 HZ bulunur sanki, belki 3 5 daha koyup üstüne. Bence geri göndermelisin.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 23 Haziran 2021 #18 srcn90 dedi: 75 HZ'miş bir de bu. :/ Hocam bu paraya 144 HZ bulunur sanki, belki 3 5 daha koyup üstüne. Bence geri göndermelisin. Genişletmek için tıkla... Bu paraya 144 Hz bulamadım hocam. Bütçeyi de aştığım için daha fazla para koyup başka ürün almak istemedim. Olay buna dönüyor sonra.
srcn90 dedi: 75 HZ'miş bir de bu. :/ Hocam bu paraya 144 HZ bulunur sanki, belki 3 5 daha koyup üstüne. Bence geri göndermelisin. Genişletmek için tıkla... Bu paraya 144 Hz bulamadım hocam. Bütçeyi de aştığım için daha fazla para koyup başka ürün almak istemedim. Olay buna dönüyor sonra.