5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 29 Aralık 2020 #21 246941 dedi: İnternetten alıp mağazaya mı iade ettiniz? Mağaza için iade yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle yaptım. Mağazada değiştirilen ürünü iade edemiyormuşum zaten. Optix G241 canlılığı sizin için sorun olmayacaksa güzel. Bana cidden gereğinden fazla gelmişti. @BerkayTabak
246941 dedi: İnternetten alıp mağazaya mı iade ettiniz? Mağaza için iade yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle yaptım. Mağazada değiştirilen ürünü iade edemiyormuşum zaten. Optix G241 canlılığı sizin için sorun olmayacaksa güzel. Bana cidden gereğinden fazla gelmişti. @BerkayTabak
BerkayTabak Hectopat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #22 Teşekkür ederim ilginiz için. Eğer ölü piksel var ise İtopya ile uğraşmaktansa direkt MSI ile iletişime geçerim büyük ihtimalle.
Teşekkür ederim ilginiz için. Eğer ölü piksel var ise İtopya ile uğraşmaktansa direkt MSI ile iletişime geçerim büyük ihtimalle.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 29 Aralık 2020 #23 BerkayTabak dedi: MSI ile iletişime geçerim büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Servisi cidden daha çok bekletiyor. İtopya için iade talebi zor değilse ölü pikseli belirtmeden onu denemenizi tavsiye ederim. Daha önce İtopya'dan hiç alışveriş yapmadığımdan iadelerde nasıllar bilmiyorum ama 1 ay bekletmezler herhalde MSI gibi. Şimdiden hayırlı olsun.
BerkayTabak dedi: MSI ile iletişime geçerim büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Servisi cidden daha çok bekletiyor. İtopya için iade talebi zor değilse ölü pikseli belirtmeden onu denemenizi tavsiye ederim. Daha önce İtopya'dan hiç alışveriş yapmadığımdan iadelerde nasıllar bilmiyorum ama 1 ay bekletmezler herhalde MSI gibi. Şimdiden hayırlı olsun.