1.5 senedir G24C4 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Aynı fiyata IPS seçenek varsa onları tercih etmek daha iyi olabilir. AOC Freesync Premium desteği ile daha güncel bir cihaz. Modele özel kronik bir sorun yoksa onu tercih etmek iyi olabilir. G24C4 SRGB %115, AOC %123 biraz daha geniş bir renk aralığı var. Oyunlarda çok fark etmez gerçi.
Ona bende alınır gözüyle bakmadım aslında ama listeye ekledim dedim sadece aklımda aslında AOC var ama oda 2,100 TL olmuş demin büyük ihtimal 1,799 TL'ye MSI G241'i alacağım gibi duruyor.
Ona bende alınır gözüyle bakmadım aslında ama listeye ekledim dedim sadece aklımda aslında AOC var ama oda 2,100 TL olmuş demin büyük ihtimal 1,799 TL'ye MSI G241'i alacağım gibi duruyor.
O modeli hiç tavsiye etmem ilk aldığımda videoya da çektim kaydettim alacaklara göstermek için dikkatli bakarsanız farenin arkasında gölge bırakıyor ghosting sorunlu model yani.
O modeli hiç tavsiye etmem ilk aldığımda videoya da çektim kaydettim alacaklara göstermek için dikkatli bakarsanız farenin arkasında gölge bırakıyor ghosting sorunlu model yani.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Şu an o zaman alınabilecek tek model kaldı MSI Optix g241.
Eğer yarına kadar başka güzel bir monitör indirime girerse, fikrimi değiştirebilirim.
21 Kasım'da efsane cuma indirimleri başlıcakmış o yüzden yarını bekliyorum bakalım...