MSI Optix G241V alınır mı?

Shinyapo LXXIV

Decipat
Selamlar yakında masaüstü toplayacağım, aklımda:

Monitör: MSI Optix G241V.

Oyun ortalama oynarım. Max 5 saat, yazılımla uğraşacağım. Bunlar bana yeterli olur mu?

Oyun ortalama oynarım. Max 5 saat, yazılımla uğraşacağım. Bunlar bana yeterli olur mu?
Kasa yı yazmamışım kasa: MSI MAG Vampiric 100R

MSI monitörler genel olarak sıkıntılı olabiliyor, tercih etmemek daha sağlıklı olacaktır, onun yerine BenQ veya Samsung gibi markalara yönelmeniz daha iyi olacaktır.

MSI monitörler genel olarak sıkıntılı olabiliyor, tercih etmemek daha sağlıklı olacaktır, onun yerine BenQ veya Samsung gibi markalara yönelmeniz daha iyi olacaktır.

Sıkıntılı değil panellerini LG'den alıyor gayet kaliteli bizzat bu modeli kullanıyorum ve memnunum. Sadece başta ölü piksel gibi sorunları kontrol etmek gerek.

Kasa yı yazmamışım kasa: MSI MAG Vampiric 100R

Detay verir misiniz model hakkında veya link.

Kasa bilmem fakat.

Sizinalcağınız monitör benimki ile aynı sadece fark benimkisi 1ms daha iyi sizin istediğiniz 4ms hem 1ms olan E2 model daha ucuz aynı monitör zaten fark yok bunu alın o yüzden hem daha iyi hem daha ucuz Amazon indirimi ile 970'e düşüyor.

Olabilir teşekkür ederim MSI yarı yolda bırakmaz değil mi?

Olabilir teşekkür ederim MSI yarı yolda bırakmaz değil mi?

Onu zaman gösterecek yeni çıktı monitörleri bende aldım LG panel kalitesiz değil yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. Fakat illede kalite derseniz

Fakat arada çok fark yok. Bence MSI alın.

Sıkıntılı değil panellerini LG'den alıyor gayet kaliteli bizzat bu modeli kullanıyorum ve memnunum. Sadece başta ölü piksel gibi sorunları kontrol etmek gerek.
Bunun için kaynağın nedir? Ki Curved MSI VA panel monitörler panel ihtiyacını Samsung'tan karşılıyor. Bunu küçük bir sörf ile bulabilirsin.

Bunun için kaynağın nedir? Ki Curved MSI VA panel monitörler panel ihtiyacını Samsung'tan karşılıyor. Bunu küçük bir sörf ile bulabilirsin.

Kaynağını bulamadım bulduğum zaman atacağım. Curved VA panelini bilmem fakat bendeki IPS panel LG'ye ait ayrıca Samsung da kalitesiz değil.

Kaynağını bulamadım bulduğum zaman atacağım. Curved VA panelini bilmem fakat bendeki IPS panel LG'ye ait ayrıca Samsung da kalitesiz değil.
Panel üreticisi olarak marka bir şey değiştirmez. Bunu Optix serisinde olan sorunlardan anlayabilirsin. Adını duymadığın Sharp/EIZO, Samsung'un ve LG'nin ürettiği tüm panellere bin basabilir. Aynı şekilde tam tersi de olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı