ChickenLazanya
Centipat
Daha fazla
- Monitör
- MSI 23.8” OPTIX G241V E2
MSI 23.8” Optix G241V E2 Gaming Monitör
Monitörü 29/08/2021 tarihinde almıştım 05/06/2023 tarihinde bu konuyu açmadan 2 gün önce gece monitörün ekranı çizgilenmeye başladı 5 sn falan sürdü sonra düzeldi sonra sabah sınava girmek için bilgisayarı açtım 30 dk sonra monitörü kullanırken bir anda ekranda ki görüntü kaymaya çizgilenmeye başladı ve ekranı çizgiler tamamen kapattı, gün boyunca aralıklarla denedim hiçbir değişiklik olmadı ve internette araştırdığım kadarıyla birçok kişinin monitörü benzer arızalar ile bozulmuş bende bu şekilde tamamen bozulduğuna emin oldum.Bu olaylar yaşanmadan 7 ay önce alt kısmında kalıcı çizgiler olusmaya başladı siyah renk ya da bu çizgideki 1 rengin çalışmaması gibi ama çok rahatsız edici değildi toplasan 4~5 tane falandı elimde ilk çizginin oluşmaya başladığı zamandan resim var ama 1 rengin çalışmadığı çizginin resmi yok sadece siyah çizginin resmini ekledim.

Amazon Türkiye ile iletişime geçtim uzun bir konuşmanın artından iade edebileceğimi söylediler satın aldığım zaman ki ücretti iade ediyorlar (1000 TL) sizce ben monitörü iade edip üstüne para ekleyip yeni bir monitör mü almalıyım yoksa MSI yetkili servisine yollayıp değişim raporu (DOA) alıp satın aldığım firmadan değişim mi talep etmeliyim.
Şu anda Amazon Türkiye'de bu monitörden bulunmuyor stok bitmiş gözüküyor ben 4 aydır takip ediyorum stok yenilenmiyor benim düşüncem aynısını getirtmek yerine başka bir model monitör ile değiştirmemi istiyecek.
Kısaca beni sorum şu değişim yapmak için uğraşmalı mıyım yoksa iade yapıp üstüne para ekleyip yeni bir monitör mü almalıyım?