MSI 23.8 inç Optix G241V E2 monitör nasıldır?

Anladım. Alacağım gibi duruyor arkası metal gibi kalite Premium hissiyatı var gibi.
Ayakları soğuk metal gibi, ayakların kaplaması sökülecek gibi değil sürekli klavyem çarpmasına rağmen ufacık bir ezik çizik dahi yok çarptığı kısımda. Alt tarafında 3 adet masada sabit kalması için yapıştırılmış kauçuk var. Arkası tamamen plastik ancak gayet şık duruyor arkadan bakınca. Ek olarak monitörde monitörün kendisini açma kapatma tuşu var, kapatınca ışığı gidiyor monitör açık ve sistem kapalıyken kırmızı yanıyor. Bazı monitörlerde bu olmadığından geceleri sürekli ışığı yanıyor, rahatsız edici olabiliyor. Monitörün açısını yukarı bakacak şekilde döndürebiliyorsunuz ek olarak, monitöre yukarıdan bakmanız gerekirse yuakrıya doğru dönüyor. Ancak standart pozisyonundan daha aşağı inmiyor.

Ek olarak @kino 'nun dediği gibi eğer aldıktan sonra iade edecekseniz ve monitörün fiyatı artarsa dahi aynı ürünü yeniden alırken müşteri hizmetleri ile iletişime geçin aradaki farkı ödüyorlar.

Ölü piksel olsa ne olacak Amazon satıyor, bizim bir tanıdık 3 kere geri gönderdi yenisini aldı ölü pikselden ötürü. Tabii farklı bir monitördü o. İndirim bitse bile Amazon yardımcı olmuştu. Sen monitörün özelliklerini beğendiysen sipariş ver gitsin, ölü piksel çıkarsa ertesi gün geri kargolarsın.

Anladım teşekkürler.
Ayakları soğuk metal gibi, ayakların kaplaması sökülecek gibi değil sürekli klavyem çarpmasına rağmen ufacık bir ezik çizik dahi yok çarptığı kısımda. Alt tarafında 3 adet masada sabit kalması için yapıştırılmış kauçuk var. Arkası tamamen plastik ancak gayet şık duruyor arkadan bakınca. Ek olarak monitörde monitörün kendisini açma kapatma tuşu var, kapatınca ışığı gidiyor monitör açık ve sistem kapalıyken kırmızı yanıyor. Bazı monitörlerde bu olmadığından geceleri sürekli ışığı yanıyor, rahatsız edici olabiliyor. Monitörün açısını yukarı bakacak şekilde döndürebiliyorsunuz ek olarak, monitöre yukarıdan bakmanız gerekirse yuakrıya doğru dönüyor. Ancak standart pozisyonundan daha aşağı inmiyor.

Ek olarak @kino'nun dediği gibi eğer aldıktan sonra iade edecekseniz ve monitörün fiyatı artarsa dahi aynı ürünü yeniden alırken müşteri hizmetleri ile iletişime geçin aradaki farkı ödüyorlar.

Arkası tamamen plastik dedinizde bir kısım metal gibi ama yanlış mı gördüm?

Arkası tamamen plastik dediniz de bir kısım metal gibi ama yanlış mı gördüm?
Eğer arkada paneldeki 2 çizgiden bahsediyorsanız onlar yansıma yapan bir plastik türü sanırsam, ancak metal değil. Ayağı tamamen metal ancak monitörü tutan uzun kısım plastik, içinde metal var mıdır bilemiyorum. Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim kısımlar metale benziyor ancak plastik. Bilgisayarda olmadığım için tam işaretleyemedim, kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-08-22-16-08-43-926.jpeg
    Screenshot_2021-08-22-16-08-43-926.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 59
Eğer arkada paneldeki 2 çizgiden bahsediyorsanız onlar yansıma yapan bir plastik türü sanırsam, ancak metal değil. Ayağı tamamen metal ancak monitörü tutan uzun kısım plastik, içinde metal var mıdır bilemiyorum. Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim kısımlar metale benziyor ancak plastik. Bilgisayarda olmadığım için tam işaretleyemedim, kusura bakmayın.

Evet oraları metal sandım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı