MSI Optix G24C4 Ghosting

işte onlarla bi oynamanı tavsiye ederim bi en yavaşa al bi en hızlıya ben off yapınca sorun düzelmemişti fast yapınca düzeldi faster yapınca yine sıkıntı çıkarmıştı ...

Hocam aynı. İkisinde de bu kadar ghosting alıyorum steam PUBG'de bile. Bana aşırı geldi.
işte onlarla bi oynamanı tavsiye ederim bi en yavaşa al bi en hızlıya ben off yapınca sorun düzelmemişti fast yapınca düzeldi faster yapınca yine sıkıntı çıkarmıştı ...

Hepsini denedim bunun altına düşmüyor.
Hocam buydu bahsettiğim sorun @BilgisayarKurdu sizce normal mi ben mi abartıyorum?

Son düzenleme:
Dostum CS:GO tarzı bir oyunu açıp test et dilersen, kayıt aldığın cihaz da yeterli akıcılığa sahip değilse bize farklı bir izlenim aktarabilir. PUBG oynamadım, Lite sürümünü 1 defa oynadım yalnızca; etrafında döndüğünde ne denli blur yapıyordu bilmiyorum.

Başvurunu zaten yaptın, daha kaliteli bir videoyu tüm paneli göreceğimiz bir açıdan çek; CS:GO gibi bir oyun oyna mesela. Sistem tarafında bir sorun olmadığı halde monitör tarafında içinden en ufak tereddüt, şüphe bile geçiyorsa bir sıkıntı olabilir panelde. Seni fazlasıyla tatmin etmesi gereken bir model bu; asla şüpheye düşmemeni gerektirecek oranda iyi bir model.

Sadece farklı oyun ile farklı senaryolarda test et ki emin olasın.

Aynısı PUBG Steam'de de oldu hocam. Bu arada iPhone7 ile çekmiştim elimde daha kaliteli kayıt cihazı yok açıkçası. :/ Toplamıştım monitörü kutusuna kargoya veremedim limitleri dolmuş sabah gideceğim. Yakından belli olsun diye yakınlaştırdım ama monitörü tekrar kurup tekrar mı video alayım o yeterli olur mu?

Bu arada PES oynarken de hissettim hocam kale vuruşunda özellikle. Hafif bir iz takip ediyor ki bu LCD monitörümde bile olmuyordu.

Bu arada PES oynarken de hissettim hocam kale vuruşunda özellikle. Hafif bir iz takip ediyor ki bu LCD monitörümde bile olmuyordu.
Tamamdır süreci takip edersin, ilgilenmezlerse de THH yardımı ile çözüme kavuşursun.

Hepsiburada'yı yardımlarınızla önce THH'ye sonra şikayetvara şikayet ettim. Servis geri gönderirse kabul etmeyip onları da şikayet edeyim mi? Az önce 60 Hz LCD monitörde denedim bir gram ghosting yoktu.

Ürünü servise mi gönderdin? Daha önceden belirttiysen de gözümden kaçmış olmalı.

Gönderemedim kargo limitleri dolmuş sabah göndercem sorun olur mu? THH sürecini etkiler mi? Paketli duruyor şu an.
Ürünü servise mi gönderdin? Daha önceden belirttiysen de gözümden kaçmış olmalı.

Kutuyu eve geri getirirken ağlıcaktım az daha sinirden. Her şey ters gidiyor.

Hocam arkadaşımda da var monitörümüz bakın onda da bir şey göremedim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kesinlikle benim monitörde sorun var diyebilir miyiz artık? Şu an 60 Hz ile yazıyorum onda da göremedim pek bir şey.
@BilgisayarKurdu
Özellikle sizin izlemenizi istiyorum hocam. Sabah nasipse göndereceğim. @BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…