MSI Optix G24C4 Işık Sızdırıyor

cyropl

Zeptopat
Daha fazla  
Monitörde bir sorun var mıdır ?iade/değişim yapmalı mıyım?
Sol kenarda şerit şeklinde daha aydınlık bir alan mevcut.

Dosya Ekleri

• 258453ac-ff99-427a-b964-93347be00def.jpg
    258453ac-ff99-427a-b964-93347be00def.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 63
Eğer çok rahatsız ediyor ise değişim talep edebilirsiniz

açıkçası ben çok anlamıyorum şu görüntüde bir sıkıntı var mı sizce sormak istediğim asıl şey bu idi

O görüntü senin çıplak gözünle gördüğün görüntü ile aynı olduğundan emin misin ? Eğer derdin fotoğraf makinası ile çekilen görüntü ise evet çok büyük bir sorun bu.

O görüntü senin çıplak gözünle gördüğün görüntü ile aynı olduğundan emin misin ? Eğer derdin fotoğraf makinası ile çekilen görüntü ise evet çok büyük bir sorun bu.
gözle görülenle aynı değil tabii ki ama sorunlu bir paneli varsa iade edeceğim bir sorun teşkil etmiyorsa kullanmaya devam edebilirim.

gözle görülenle aynı değil tabii ki ama sorunlu bir paneli varsa iade edeceğim bir sorun teşkil etmiyorsa kullanmaya devam edebilirim.

Bu fotoğrafta ki görüntüde büyük bir sorun var :) Ama gözünle gördüğün görüntüyü anlayamayız. Fotoğraf makinası iyi olmalı. Özellikle karanlık alanlarda ISO değeri iyi ayarlanmalı. Şimdi sana Redmi Note 10S ile çekilmiş 2 fotoğraf atacağım. 1. fotoğraf telefonun auto ISO değeri ile çekildi. 2. fotoğraf'da ISO değerini ayarladım. Ve gözümle gördüğüm görüntüye yakın olan görüntüde sabitledim. Gözümle gördüğüm şey 2. olan fotoğraf :)
1.jpg
2.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı