MSI Optix G24C4 monitör alınır mı?

Bütçe
1500

ozcannrex

Hectopat
Merhaba ben MSI Optix G24C4 monitör almayı düşünüyorum 1500 TL bütçem var ve şu anda 1399 TL'ye bu monitörü gördüm 144 Hz almatı düşünüyorum oyun için ve normal kullanım için kullanacağım kullananlar memnun mu performansı nasıl herhangi bir ghosting olayı var mıdır merak ediyorum ekran kartım 1650 Super olacak 144 hz alabilirmiyim ve gsync özelliğini kullanabilirmiyim güzelse yarın alacağım.

Bunu almayıp beklemelimiyim yoksa 1500 tl param var bide bu monitörde gsync kullanabilirmiyim ekran kartım Nvidia
Hocam bence alınır bu. Arkadaşım bunun düz ve IPS panelli olanını aldı, gayet memnun. Bir de benim kullandığım AOC C24G1 var, ona da bakabilirsiniz.
Hocam senin monitörün de güzel ama ben msı yanlısıyım msı daha güzel geliyor bana bu monitörde gsync kullanabilirmiyim

Bunu almayıp beklemeli miyim yoksa 1500 TL param var bir de bu monitörde G-SYNC kullanabilir miyim ekran kartım NVIDIA.

Hocam senin monitörün de güzel ama ben MSI yanlısıyım MSI daha güzel geliyor bana bu monitörde G-SYNC kullanabilir miyim?

Hocam maalesef NVIDIA hakkında pek bir bilgim yok, bu konuda yanlış bir bilgi vermek istemem. MSI da iyidir ben de düşünüyordum ancak o zamanlar biraz pahalıydı ben de gittim AOC aldım.

Genel yorumları güzel. ASUS VP249QGR ile karşılaştırıyorlar. Ben seçimimi ASUS tarafında yapardım.

Hocam isminiz çok güzel ancak ASUS'un o monitörü ilk nesil IPS ve 144Hz 1Ms'lik bir monitör olduğu için bir sürü probleme sahip diye okumuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam teşekkürler almak üzereydim. MSI alırım o zaman.
Hocam maalesef kötü bir haberle geldim. Demin bahsettiğimiz ASUS modeline ait bir problem içeren bir konuyla karşılaştım.

Hocam maalesef kötü bir haberle geldim. Demin bahsettiğimiz ASUS modeline ait bir problem içeren bir konuyla karşılaştım.

Bu nasıldır? 165hz ama 100-120hz seçenekleri varsa o seçenekleri kullanacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-07-06-17-36-04-990_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2021-07-06-17-36-04-990_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı