MSI OPTIX G2712 vs TUF GAMING VG279Q1A vs GIGABYTE G27F

!BaDBoY!

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki 27 inç monitörlerden birini almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz? Kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Hocam monitör kolum mevcut pivot özelliği olmasa da olur kolla istediğim gibi şekil veririm. Dell monitörüm var pek memnun değilim. Gıgabyte sorunluysa o zaman Asus 27" VG279Q1A ile Msı 27" VG279Q1A arasında kalıyorum bu monitörler hakkında bir bilginiz var mı ?

Hocam monitör kolum mevcut pivot özelliği olmasa da olur kolla istediğim gibi şekil veririm. Dell monitörüm var pek memnun değilim. Gıgabyte sorunluysa o zaman Asus 27" VG279Q1A ile Msı 27" VG279Q1A arasında kalıyorum bu monitörler hakkında bir bilginiz var mı ?
Ben olsam Asus alırdım. MSI'da hep ölü piksel çıkıyor. Konulara bakarsan görebilirsin ne kadar çok olduğunu.

Acer markasına pek yönelmek istemiyorum açıkçası MSI ile ASUS arasında kaldım. Tercihim ASUS'tan yana olacak sanırım.

Hocam 2K + 144Hz + IPS panel varken aynı fiyata 1080p emin olun değmez, Acer'i normalde bende çok seven birisi değilim ancak bence güzel fırsat yine de siz bilirsiniz ASUS TUF da sizi yarı yolda bırakmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı