MSI Optix G27C4 için monitör kolu önerisi

TheErdem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI Optix G27C4 monitörünü kullanıyorum. Monitör kolu almak istiyordum, aklımda nbf80 modeli vardı ama çok zamlanmış 1700 civarında. 1000 TL gibi bir bütçeye önerebileceğiniz bir monitör kolu var mı?

Merhaba, MSI Optix G27C4 monitörünü kullanıyorum. Monitör kolu almak istiyordum, aklımda nbf80 modeli vardı ama çok zamlanmış 1700 civarında. 1000 TL gibi bir bütçeye önerebileceğiniz bir monitör kolu var mı?

Sarı siteden çıkma pivot ayak bulabilirsiniz 500 TL civarına.

0 yok mudur hocam.

Hocam monitörün parçasını tek başına satmazlar ama çoğu monitörü alır almaz stant aldığı için alıyor. 0 ayarındadır yani çoğu. Ama bellki yedek parça olarak bulunanilir emin değilim.

Hocam monitörün parçasını tek başına satmazlar ama çoğu monitörü alır almaz stant aldığı için alıyor. 0 ayarındadır yani çoğu. Ama bellki yedek parça olarak bulunanilir emin değilim.
Hocam zaten ben başka monitörün ayağını istemiyorum. Bildiğimiz monitör standı, NBF80 gibi.
1720379686928.png

Siyah Beyaz Monitör Braketi Evrensel Serbest Süspansiyon - Temu Türkiye

Demir Duvara Monte Edilebilir Monitör Standı 14 24 inç - Temu Türkiye

Temu'da bu tarz ürünler var. Ilk ikisi bütçeyi bir miktar aşıyor ama sonuncusu çok ucuz. Ama Temu'dan bir ürün alırken satın alma sayısına ve fotoğraflı incelemelere bakmanızı tavsiye ederim. Bir de 1 buçuk 2 haftalık bir teslimat sürecini de kabul etmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı