MSI Optix G27CQ4 için uygun kablo önerileri

MelihAldemir

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıdaki monitörü sipariş verdim. MSI GL73 8rd laptop kullanıyorum. Soruma gelecek olursak:
Bu monitörden HDMI to HDMI ve DP to DP kablosu çıkmakta fakat benim laptopumda sadece HDMI çıkışı bulunmakta. Direkt olarak HDMI kablo ile bağlayınca maximum 60FPS alabiliyorum diye biliyorum.(yanlışsa düzeltin lütfen) bu yüzden nasıl bir kablo tercih etmeliyim? HDMI to DP taksam olur mu yoksa HDMI - DP çevirici alıp display kablo mu kullanmalıyım?
Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. En kompakt öneriler önceliğimdedir. Herkese teşekkürler.

60FPS değil Hz diyecektiniz galiba ve 144Hz'e kadar destekliyor. HDMI kabloları genelde. Bende de 165Hz vardı laptopta 144'e kadardı. 165 için DP lazım ama kaliteli bir HDMI to DP almanız lazım. Kötü bir markanın HDMI to DP'si 165Hz verebileceğini sanmıyorum.

DP kablo ile 165; HDMI ile 144Hz değerlerine ulaşabilirsiniz. DP bağlama şansınız olmadığı için 144 ile kullanabilirsiniz. "HDMI to DP" hakkında bilgim yok ve 165Hz görebileceğinizi sanmam.

Kaynak: MSI Optix G27CQ4 – Redefine eSports rules | eSports Gaming Monitor | MSI

1612042100249.png

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Monitör gelince HDMI kablo takıp sonuçlarını buraya yazacağım. Alacak olan arkadaşlar için de faydalı olur diye düşünüyorum. 144Hz olması benim için yeterli ileride belki Display port kablo almayı düşünebilirim.
Ekran geldi fakat 60 Hz olarak gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
DP kablo ile 165; HDMI ile 144Hz değerlerine ulaşabilirsiniz. DP bağlama şansınız olmadığı için 144 ile kullanabilirsiniz. "HDMI to DP" hakkında bilgim yok ve 165Hz görebileceğinizi sanmam.

Kaynak: MSI Optix G27CQ4 – Redefine eSports rules | eSports Gaming Monitor | MSI

Eki Görüntüle 859467
144 Hz olmadı 60Hz olarak çalışıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    29,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı