Yeni monitör alacağım. İkisi arasında gidip geliyorum, aslında MSI'yı almayı planlıyordum fakat ASUS monitör yaklaşık 3200 liradan 2996'ya düşmüş bugün. Bu işlerden anlayanların ve kullananların yorumlarını almak istedim. Teşekkürler.
Acer Nitro VG272UP Monitör UM.HV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro VG272UP UM.HV2EE.P01 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Nitro VG272UP UM.HV2EE.P01 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kullanım amacım %60 genel kullanım, (iş, film vs.) %40 oyun diyebilirim. Şu anki sistemim ile 144Hz bir monitörden maksimum verim almam mümkün değil zaten ama ileride sistem yenilemeyi düşündüğüm için ileriye dönük bir monitör almak istiyorum. Malum sık değiştirilen bir şey değil monitör. 27 inç tercih etmek istiyorum. Ayrıca eklemeyi unutmuşum bütçem maksimum 3000 TL.
Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Geriye kalan bütçeyle de kaliteli bir monitör kolu almanızı öneririm. Aynı monitörü dün akşam ben de sipariş verdim.
Bence önceliğiniz panel tipi, kontrast oranı ve parlaklık değeri olmalıdır ardından bahsettiğim değerleri iyi olan, almayı düşündüğünüz tazeleme hızıyla eşleşen bir monitör almanız daha iyi olur.