MSI Optix G27CQ4 mü, ASUS TUF Gaming VG27WQ1B mi?

nobody11

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2021
Mesajlar
1.017
Çözümler
2
İlk paylaşımımdan selam herkese :)

Yeni monitör alacağım. İkisi arasında gidip geliyorum, aslında MSI'yı almayı planlıyordum fakat ASUS monitör yaklaşık 3200 liradan 2996'ya düşmüş bugün. Bu işlerden anlayanların ve kullananların yorumlarını almak istedim. Teşekkürler.

MSI.
ASUS.
 
Kullanım amacınız nedir? MSI'ın kavisli VA monitörlerinin panelini Samsung üretiyor ki yaklaşık hepsinde pikseller ile problem yaşayanlar oluyor.
Bu monitör %98 DCI P3 renk gamutu ile daha önde.
 
İkisini de önermem.
 
İkisini de önermem.
S2721DGF 882:1 kontrasta ve şöyle bir siyah tek düzeliğe sahip.
 
Kullanım amacım %60 genel kullanım, (iş, film vs.) %40 oyun diyebilirim. Şu anki sistemim ile 144Hz bir monitörden maksimum verim almam mümkün değil zaten ama ileride sistem yenilemeyi düşündüğüm için ileriye dönük bir monitör almak istiyorum. Malum sık değiştirilen bir şey değil monitör. 27 inç tercih etmek istiyorum. Ayrıca eklemeyi unutmuşum bütçem maksimum 3000 TL.
 
24“ Geriye kalan bütçeyle de kaliteli bir monitör kolu almanızı öneririm. Aynı monitörü dün akşam ben de sipariş verdim.

27” Dell 27" S2721HGF 1Ms 144Hz FullHD Free-sync/G-sync Curve HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
 
Ama diğer özellikleri çok iyi. VG272'nin çok daha kötü olduğuna eminim.
Stand kalitesini bilmem ancak DCI P3 renk gamutunda eşitler. Kim siyah yerine gri görmek ister ki?
 
Stand kalitesini bilmem ancak DCI P3 renk gamutunda eşitler. Kim siyah yerine gri görmek ister ki?
Yeşil görmekten iyidir.
uniformity-large.jpg

271UP'ın.
 
Bence önceliğiniz panel tipi, kontrast oranı ve parlaklık değeri olmalıdır ardından bahsettiğim değerleri iyi olan, almayı düşündüğünüz tazeleme hızıyla eşleşen bir monitör almanız daha iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı