MSI Optix MAG241C alınır mı?

Hanrovf

Centipat
1600 TL'ye MSI 23.6" Optix MAG241C buldum. İnternette şikayetleri olan insanlar gördüm ve bir miktar daha bütçem olduğu için sizlere sormaya karar verdim.
Öncelikle bu monitör alınır mı? Alınmazsa tavsiyeniz ne olur?

Genel olarak TN panel alacak kadar FPS düşkünü değilim ama bu konuda da altta kalmaması için VA panel tercih etmiştim.
Photoshop, Video edit, oyun, film izleme, YouTube, anlayacağınız her şeyi yapıyorum önerilerinizi buna göre yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette her marka, model için en az mutlaka 1 şikayet bulunur zaten kusursuz ürün yoktur. Aynı ürünü kullanıyorum yaklaşık 1 senedir çok memnunum. 1.600TL'de böyle bir monitör için mucize gibi fiyat şu devirde, bence almalısınız.

İnternette her marka, model için en az mutlaka 1 şikayet bulunur zaten kusursuz ürün yoktur. Aynı ürünü kullanıyorum yaklaşık 1 senedir çok memnunum. 1.600TL'de böyle bir monitör için mucize gibi fiyat şu devirde, bence almalısınız.

Şikayetler benzerdi bende kronik bir sıkıntısı mı var acaba diye şüphe ettim birkaç arkadaş daha yorumlarsa alacağım birazdan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı