MSI Optix MAG241C Monitör Alınır mı?

keto

Hectopat
Merhabalar,

Şu anda Dell P2417H monitörüm var, ekran kartım Asus Strix OC RTX 2060, işlemcim Ryzen 5 2600.

Kafamda MSI MAG241C model var HB’de 1630 TL. Sizce 144 Hz ve 1ms bu parayı vermeye değer mi? Çift monitör olması sorun değil aksine işime gelir ama taksitle alacağım nakit alamam. Bu borca girmeye değer mi emin olamadım, kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Hertz olayı için söylüyorum, Kesinlikle değecek. Tepkime süresi de fark edemezsin ama online oyunlar da illa ki farkı olacak. şahsen ben 100 HZ kullandım yıllardır, Sonra 60 HZ geçtim 8 yıl falan kullandım. Şuan 144 Hertz kullanıyorum özlemişim be dedirtti yani. En az 100 hertz olması gerekir bence bir monitörün akıcılık o hissiyatı rahatlığı vermesi için bence. MSİ bende alacaktım fakat kavis olayını sevmediğim için "ASUS 24" MG248QR 1ms 144Hz Full Hd HDMI+DP FreeSync Gaming" Monitörü aldım çok memnunum tavsiye de ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı