MSI Optix MAG241C Ölçekleme Sorunu

Gerekçe belirtmeme gerek yok. İlk 15 gün içerisinde kayıtsız şartsız iade diye bir şey var. Ürünü beğenmemem iade etmem için geçerli bir sebep bence

Kaldırdım kutuya koydum hocam şuan monitörü, eski monitörümü takınca bile güzelleşti ortalık. İlk başından beri zaten 1920x1080 kullanıyordum değiştirmeyi denemedim.

Çözünürlük ile ilgili sıkıntıyı çözünürlük değiştirmeyi denemeden mi nihayete erdirdiniz?

Kaça almamı bekliyosunuz anlamadım elbette oynadım 1440'a düşürdüm düşürdükçe daha da kötüleşti. Aksi olması beklenemez zaten.

Bak kardeşim şunu dene çözüm olacak masaüstüne sağ tık yap sonra Görüntü ayarlarına gir.
Gelişmiş görüntü ayarları, Görüntü bağdaştırıcı ayarları, Monitör,Ekran yenileme sıklığı var onu değiştir ve sonucu buraya yaz bakalım 144' çek 75, 60, 45 falan atlamasız olanlardan birini seç dene görüntü düzelecektir.
Aynı sorun bende de vardı ekran falan titriyordu hatta bulanıktı ben deneyerek buldum bir şeyler bu yöntem umarım işine yarar cevabını bekliyorum

Son düzenleme:
İşe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…