MSI Optix MAG241C ölü piksel sorunu

O zaman Hepsi Burada'ya stok düşünce göndereyim servise. Şimdi gönderirsem para iadesi yaparlar.
Şimdi her ne kadar kanunda 1 ölü piksel dahi ayıplı mal sayılsa da firmalar kendi kafalarından 3-5 ölü piksel sınırı koymuşlar. Eğer ölü piksellerin MSI'nin belirlediği sınırın üzerindeyse dediğin makul olabilir. Ancak değilse THH'ye başvurup uğraştırıcı bi sürece girebilirsin. Dediğin şey biraz riskli gibi geldi bana.

Şimdi her ne kadar kanunda 1 ölü piksel dahi ayıplı mal sayılsa da firmalar kendi kafalarından 3-5 ölü piksel sınırı koymuşlar. Eğer ölü piksellerin MSI'nin belirlediği sınırın üzerindeyse dediğin makul olabilir. Ancak değilse THH'ye başvurup uğraştırıcı bi sürece girebilirsin. Dediğin şey biraz riskli gibi geldi bana.

Şimdi gönderirsem paramı iade etmekten başka bir işlem yapacaklarını sanmıyorum.

Arkadaşlar geçen yıl cuma indirim döneminde malum firmadan ben de monitör almıştım. İki monitör geldi ikisi de ölü piksel sorunuyla geldi iade etmiştim. Açıkçası hiç şaşırmadım ben bu dönemde sıkıntılı ürünleri sattıklarına inanıyorum. İnternetten monitör alma işi de biraz şans. Monitör gibi bir ürün bana kalırsa görerek dokunarak alınmalı. Mümkünse kutu açılmalı ölü piksel ışık sızması bulutlanma testleri yapılarak alınmalı. Bunu yapan firmalar var müşteri memnuniyeti için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı