MSI Optix MAG241cv monitör ölü pixel

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: PHANTEKS White Eclipse P400A
Güç kaynağı: FSP 600W 80+ Psu
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6600XT
Anakart: Gigabyte b450 SH2
Ram: Corsair Vengeance 2x8 3000mhz
SSD: Kingston Kc3000 1TB
Merhaba, ben bu monitörü 2 ay önce 2. el olarak aldım alan arkadaş yaklaşık 1 ay önce almışdı web tasarım ile ilgilendiği için IPS 2K monitör almak istediğini söyledi alırken test yapmış ve ölü pixel görememişdim. Pek tecrübeli sayılmam böyle şeylerde 2 aydır evde kullanırken de göremedim ancak bugün monitörü silerken fark ettim sağ altta 1 adet ölü pixel var CV monitör olduğu için o tarafdan bakmadan görünmüyor. Tam karşıdan bakınca görmek zor yani MSI servisini aradım bir kadın açtı telefonu bana ölü pixel sayısı artarsa göndermemi 1 ölü pixel için değişim büyük ihtimalle yapılmayacağını söylediler. Garanti süresince ölü pixel sayısı 3-5 civarı olursa gönderirseniz değişim yapılır dedi. Sizce ne yapmalıyım? Alırken ben mi fark etmedim? Oysaki çok dikkatli bakmıştım. Yoksa yeni mi çıktı, bilmiyorum. Aldığım kişiyede bir şey diyemiyorum alırken test ederek aldım. 2 ay geçti üzerinden alalı, göndersem değiştirirler mi sizce yoksa bekleyelip artarsa mı göndereyim?

@Recep Baltaş.
@Ali Güngör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben bu monitörü 2 ay önce 2. el olarak aldım alan arkadaş yaklaşık 1 ay önce almışdı web tasarım ile ilgilendiği için IPS 2K monitör almak istediğini söyledi alırken test yapmış ve ölü pixel görememişdim. Pek tecrübeli sayılmam böyle şeylerde 2 aydır evde kullanırken de göremedim ancak bugün monitörü silerken fark ettim sağ altta 1 adet ölü pixel var CV monitör olduğu için o tarafdan bakmadan görünmüyor. Tam karşıdan bakınca görmek zor yani MSI servisini aradım bir kadın açtı telefonu bana ölü pixel sayısı artarsa göndermemi 1 ölü pixel için değişim büyük ihtimalle yapılmayacağını söylediler. Garanti süresince ölü pixel sayısı 3-5 civarı olursa gönderirseniz değişim yapılır dedi. Sizce ne yapmalıyım? Alırken ben mi fark etmedim? Oysaki çok dikkatli bakmıştım. Yoksa yeni mi çıktı, bilmiyorum. Aldığım kişiyede bir şey diyemiyorum alırken test ederek aldım. 2 ay geçti üzerinden alalı, göndersem değiştirirler mi sizce yoksa bekleyelip artarsa mı göndereyim?

@Recep Baltaş.
@Ali Güngör.
Hocam şöyle bir öneride bulunayım;
İlk olarak e-devlet şifrenizi PTT'den alın sonra buradan THH'ye başvuru yapınız. Şikayetlerin büyük çoğunluğu kullanıcı lehine çıkıyor, karar ise ortalama 3-4 aya çıkıyor.
İkinci önerim ise satın aldığınız arkadaşa sormanız, ben kimsenin aldığı monitörü 2 ay kullanıp sorunsuz yere satacağını düşünmüyorum. Sizden önce fark ettiyse o yüzden satmış olabilir...
Kolay gelsin :) .
THH için: Tüketici Hakem Heyetine Başvuru Rehberi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı