MSI Optix MAG245r kullanılır mı?

Benim Nvidia ekran kartım var valorant oynuyorum bu monitörü alsam sıkıntı yaşar mıyım GSync yi kullanabilirmiyim?
Valorant'ta G-Sync kullanmayın. FPS oyunlarında Sync teknolojisi kullanmak gecikme yaşatır. Daha çok hikayeli oyunlarda tercih edilir.

@LaMorte hocam bu monitör sizce FPS oyunlarında rahatça kullanılır mı ? Cs 1920x1080 oynuyorum.
2000 TL fiyat bu monitör için iyi, tepkime testleri den de iyi sonuç almış ama mağazadan deneyerek alın derim.

Ürün geldi dostum ben çok beğendim. 1 ay önce ASUS TUF modelini kullanmıştım iade etmiştim ona göre mükemmel. Ghost göremedim ölü pixel yok renk doygunlugu cok iyi. bir de 3 kademe parlaklık var en son mod biraz rahatsız ediyor parlaklıkta. Pivot özelliği de cok iyiymiş :D Oldugu yerde donuyor kalkıyor.
Merhaba, ürünü tavsiye ediyor musunuz? Fiyatı şu an 1800 civarında. G241 bakarken bu model de dikkatimi çekti. İki model arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı