Doğrudur
1080 ti ekran karti var bende bu alette freesync varmis. Sorun olur mu? Yoksa illa g-sync li 1 sey mi bakmak lazim? Sorun olmazsa biraz alicam.
Doğrudur
Bütçeniz yetiyorsa elbette G-Sync özellikli bir ekran alın en iyi performans için ama bu ekranıda gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kendim 2k modelini kullanıyorum gayet başarılı.1080 ti ekran karti var bende bu alette freesync varmis. Sorun olur mu? Yoksa illa g-sync li 1 sey mi bakmak lazim? Sorun olmazsa biraz alicam.
Bütçeniz yetiyorsa elbette G-Sync özellikli bir ekran alın en iyi performans için ama bu ekranıda gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kendim 2k modelini kullanıyorum gayet başarılı.
Performans konusunda etkilemez. Sadece o özelliği kullanamazsınız. Tabi eğer bütçeniz varsa G-SYNC özelliği olan bir monitör tercih etmeniz daha mantıklı olur.Bende 2k ve 27” olanini alicam 24 lukten vazgectim. Amazon.com.tr de 2650 civarina veriliyor. Fakat kart 1080 ti olunca acaba tam performans alinmaz mi diye dusundum. Freesync, gsync olayi cok etkiler mi bilmiyorum
G-Sync ve Freesync özellikleri size fps artışı sağlamaz sadece ekran yırtılmalarının önüne geçmek için geliştirilen teknojiler.Bende 2k ve 27” olanini alicam 24 lukten vazgectim. Amazon.com.tr de 2650 civarina veriliyor. Fakat kart 1080 ti olunca acaba tam performans alinmaz mi diye dusundum. Freesync, gsync olayi cok etkiler mi bilmiyorum
G-Sync ve Freesync özellikleri size fps artışı sağlamaz sadece ekran yırtılmalarının önüne geçmek için geliştirilen teknojiler.
İndirimlerle bu fiyatlatlara düşen bir tek Dell S2716dg var Gsync özelliğine sahip, TN panel. Zaten bir çoğumuz bu konuda kararsız kaldığımızdan 3 model aradısında gidip geliyoruz.1080 ti ekran karti var bende bu alette freesync varmis. Sorun olur mu? Yoksa illa g-sync li 1 sey mi bakmak lazim? Sorun olmazsa biraz alicam.
İndirimlerle bu fiyatlatlara düşen bir tek Dell S2716dg var Gsync özelliğine sahip, TN panel. Zaten bir çoğumuz bu konuda kararsız kaldığımızdan 3 model aradısında gidip geliyoruz.
Ben aylardır bakınıyorum, yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu. Ne diyorsun @FrontPage. Alıp geçelim mi artık amazonda da son 7 falan diyor, eldeki bulgurdan olacaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.