MSI Optix MAG271CQR İndirimi

Önemli güncelleme
Bugün telefonla fotoğrafını çektim yakınlaştırdığımda piksellerin tamamına güç gidiyor, ölü pikselim yokmuş sıkışmış piksel olsa gerek. Monitörü yeteri kadar kullandım merak eden arkadaşlar için yorumlarım, öncelikle 72hz'den 144'e geçince bir devrim yaşadım oyunculuk hayatımda , Color banding gözlemlemiyorum. IPS glow denilen ışık sızması yok çok lineer aydınlatıyor, tepki süresini arttırınca parlaklığı değiştirememek kötü olmuş ama arkasında bir gerçek var o tepki sürelerinin verebilmek için kendince ayar yapmak zorunda. Kavis, düz ekran deneyimini çabuk unutturdu, çok etkisi yok ama biraz daha rahat görüş sağladığını söyleyebilirim. Aynı boyda düz ekrana göre küçük gelir mi kavisli diye düşünüyordum ancak çok bir fark yok. Renkler eski PLS (IPS türevi samsung) monitörümü aratmadı, renklerini beğendim genel olarak mutluyum diyebilirim tabii biraz daha ucuz olmalıydı kesinlikle.

2666 TL'yi satılan ürün nasıl olur 3.862 TL'ye çıkar anlamıyorum. Yani fiyatları şişirip normal değerlerine indirince daha mı çok alıcısı oluyor acaba ? Bazen indirim olunca çokta ihtiyaç olmayan ürünleri bile almayı düşünebiliyoruz

2666 TL'yi satılan ürün nasıl olur 3.862 TL'ye çıkar anlamıyorum.
Anlamak çok kolay, bakın. 2600 küsurdan satılan ürün amazon.com.tr stoğuydu. Oradaki stok bitmiş, bir alttaki satıcı ise ürünü 3800'den koymuş o yüzden fiyat bu şekilde. Amazon yeni stok eklerse yine aynı fiyat düşecektir.

Son düzenleme:

Haklısınız hem serbest piyasa sonuçta hemde satıcı epey kötü yorumlar puanlar almış

Beyler arkadaşın çektigi video konuyu çok net şekilde özetliyor bu sorunu zaten msida kabul ediyor. bilginize şuan halen monitör servicepoint'te yazılım güncellenmesi için bekliyor çok ilgilenemedim işimden dolayı 8 gün oldu sonuçları yazacağım

Monitör tekrar indirime girmiş. 2520 TL Amazon ve Hepsiburada da.

Yapı Krediye vade farksız 9 taksit yapıyor diye mecbur Hepsiburadan almak zorunda kaldım. Bugün gelmesi için hızlı kargoyu seçtim ama bakalım gelince nasıl bir şey ile karşılaşacağız.
Ürün Hepsiburada da 2.456 TL 'ye düştü.
.
Bu arada fiyat farkını hepsiburada'dan alamaz mıyım

Son düzenleme:

Hayirli olsun.Ben de almayi dusunuyorum da herhangi bi sikintiyla karsilastin mi? Inceledikten sonra buraya yazarsan cok sevinirim.

Hayirli olsun.Ben de almayi dusunuyorum da herhangi bi sikintiyla karsilastin mi? Inceledikten sonra buraya yazarsan cok sevinirim.

Detaylı incelemedim ama gözüme çarpan bir sıkıntı olmadı şu ana kadar. Sadece monitöre alışmak ve bazı ince ayarlarını öğrenmem gerekiyor. Kabaca birkaç test yaptım onlarda da sıkıntı görmedim.

Boyut olarak zaten istediğim boyut buydu. İyi ki 27 almışım diyorum. Kavisine de hemen alıştım sıkıntı gözükmüyor. Zaten büyük bir kavisi yok.
Ekleme

Monitörde bazı sıkıntılara rastladım maalesef. Yeni konu açsam daha iyi olacak.

Son düzenleme:
Noldu hocam sizin iş?

Bizim iş şimdilik yalan oldu gibi telefonla konuştuğumda güncellemede sorun var fabrikadan destek bekliyoruz yasal tamir süresi 20 iş günü vs vs.. diye cevap verdiler kısacası bekliyoruz 16gündür teknik serviste iade hakkım doğarsa direk vermeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…