Siz AOC olanı alıp, ölü pikseli görünce mi iade ettiniz yoksa yorumlardan etkilenip mi iade hakkınızı kullandınız ?MAG241CR FreeSync'e sahip, MAG241C değil. Hepsiburada'da 300TL civarı bir fark var. FreeSync'in pek bir esprisi olmadığı için ucuz modeli öneririm. Amazon'da 1500TL seviyesinde şu an:
MAG271CQR almadan önce bu model, sipariş edip iade ettim. Sebebi bir sürü ölü piksel idi.
Eki Görüntüle 426125
Ölü piksel çıktığı için iade ettim. Takıntılı bir insanımdır. Ufak nokta gibi görünüyor rahatsızlık veriyordu. Benimle birlikte alan bir kaç kişinin ürününde de benzer kusurlar çıktı. Kimisi iade etti kimisi kullanıyor. İtopya iade edilen ürünleri döndürüyor olabilir.Siz AOC olanı alıp, ölü pikseli görünce mi iade ettiniz yoksa yorumlardan etkilenip mi iade hakkınızı kullandınız?
Bir önceki mesajımda yazmıştım zaten.Şu an MAG271CQR kullanıyorsun değil mi? Ölü piksel çıktı mı?
Teşekkür ederim. Evet sistemimi yavaş yavaş topluyorum. Ekran kartının özel soğutmalı versiyonları geldiğinde direk anakart ve işlemciyide alıcam. Belki o zamana kadar dahada düşer fiyatlar
Benim üründe var iki tane. Değişim istedim değişim olmuyormuş. Direk iade etmemi ve yeni bir sipariş oluşturmamı söylemişlerdi. Amazon.com.tr tarafından satılan stoktaki son ürünü almıştım. Yeni bir ürün mevcut olmadığı için iade etmemiştim. "Stoklarınızda yok ama" dediğimde Amazon.com.tr stoklarına düştüğünde bu işlemi yapabileceğimi söylediler ve 1 yıl boyunca bana bu hakkı tanıyacaklarını söylediler. Fiyat farkı olursa da karşılayacaklarmış.1 taneden fazla ve belli olacak bir ölü piksel gelirse, direkt değişim isterim. O kadar para verip, kusur görmeye tahammül edemiyorum.
Siz cihazla ilgili problem yaşadığınızda hepsiburada.com sizi direkt Samsung servise mi yönlendirdi ? İkinci cihazı Samsung tarafından mı yoksa hepsiburada.com tarafından mı edindiniz ? Süreçle ilgili açılmış bir konu varsa paylaşın oradan detayları takip edelim. Ben de bir adet ölü pikselli samsung almak istiyorum, ileride Samsung ölü piksel çoğalırsa nasıl dönüş yapıyor fikir verirdi tecrübeniz.@XanthiN
Yasal olarak değişim yapma hakkın da var dostum. Üzerlerine gitsen her türlü değiştirirler. Ben Hepsiburada ve Samsung gibi iki kurnaz firmaya bunu yaptırdıysam, Amazon gibi müşteriye değer verdiğini düşündüğüm firma da yapar.
Ha, iade edin, yenisini satalım diye diretiyorsalar, o zaman ürünün fiyatı arttığında eski fiyattan satacaklar ve para iadesi çok hızlı gerçekleşecek. Onun dışında kabul edilmez.