MSI Optix MAG271CQR İndirimi

Ben 2060 ile kullanıyorum. 1080 ile yakın kartlar. Dediğiniz oyunları gayet güzel oynuyorum. G-Sync açıkken dahada güzel oluyor.

Slm beyler monitörü aldık almasınada hiç memnun kalmadım bilginize color banding denilen olay epey can sıkıcı siyah ayarı çok kötü oyunlarda pubg özellikle karanlık alanlara geçtiginizde karanlık bölgelerde ghosting ve blur oluyor. black tuner ayar seviyesi çok kötü 9-10 arası kullanmak en uygunu gelelim konunun başka bir boyutuna msi ile yazışmalarımda firmware update yaparsanız problem büyük ölçüde düzelir dediler kötü tarafı servise göndermeniz lazım msi kesinlikle dosyaları vermiyor israr etmeme rağmen türkiye servicepointi aradım sordum yazılımı siz güncelleyebilirmisiniz diye şimdilik ne anlattıgım konusunda fikirleri yok aldığınız satıcı üzerinden bir gönderin siz bakalım diye konuyu kapattılar sonuç olarak göndermeyi düşünüyorum sonuçlara bakıcam. Daha iyi alternatifleriniz varsa bütçe vs. olarak Msi serisinden uzak durmak gerekir diye düşünüyorum.

Bende DonanımHaber'de bu sorunu yaşayan bir çok kullanıcı görmüştüm. Renk geçişlerinde baya sorun yaşayan vardı, hatta diğer monitör kullanıcılarının deneyebilmesi için fotoğrafta paylaşılmıştı. Monitör neden bu kadar şans işi gerçekten anlayamıyorum.

Samsung cfg73ün input lag değerini bilen var mı ? Bulamadım google da.

Mag241c ile Mag241cr arasında led aydınlatma farkı var. Sonunda r takısı olan model arkadan duvara ışık vuruyor.
Birinde freesync yok demiş birisi o yanlış bilgi ikisinde de freesync var.

Monitor hakkında bir suru güzel yorum görmüştüm. Kullanicidan kullanıcıya değişen bir durum sanırım monitörden memnun olma durumu.

Monitor hakkında bir suru güzel yorum görmüştüm. Kullanicidan kullanıcıya değişen bir durum sanırım monitörden memnun olma durumu.
Bende konu sahibinin tecrübesi üzerine cfg73ten mag241c modeline yöneldim ancak onda da problem yaşayan çok, sanırım problem sayısı/satış rakamı bilgisini bilebilirsek sorunu çözeceğiz

Bugün monitörü Vatan bilgisayardan satın aldım. Salı günü elime ulaşacağını söylediler, Ölü piksel vb. bir problem olması halinde değişim yapacaklarınıda belirttiler. Bakalım deneyip görücez, Monitörün kötü olduğunu hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…