MSI Optix MAG271CQR İndirimi

Viktor Reznov, hayırlı olsun hocam siparişiniz inşallah sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız. Ayrıca 1080P 144hz için Samsung CFG73, Viewsonic VX2458 C, MSI Optix MAG241C arasından hangisini önerirsiniz

9 sanırsam. Geldigi gibi yani.
9 karanlık değil mi? Özellikle koyu sahnelerdeki detaylar gölgenin içine gömülüyor gibi geldi bana. Bundan rahatsız olup ayarı 10'da kullanıyorum. Rica etsem koyu bir sahne açar mısınız ya da karanlık bir oyun oynayın ve 9 ile 10 arasında geçiş yapıp yorum yapabilir misiniz?

Bende bu monitörü satın almak istiyorum. Amazondaki indirim sona ermiş fakat vatan bilgisayarda hala devam etmekte merak ettiğim şey sahip olduğum erkan kartı GTX1080 2k oyun için hala yeterli mi? Oynadığım oyunlar pubg, farcry5,shadow of the tomb raider falan hikaye odaklı oyunlarda fps o kadar önemli değil fakat pubg oynarken 1440p çözünürlükte high ayarlarda kaç fps alabilirim? 144hz ilk monitörüm olacak fps 144ün altına düştüğü zaman bir sıkıntı çekecek miyim?

yeni çıkacak oyunlarda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Beni 3 yıl götürmesi lazım bu ekran kartının. 2K bir monitörde çözünürlüğü 1080p ye düşürdüğüm zaman bulanıklaşma oluyormuş. 2K oynayıpta ayarları low seviyesine düşürmek istemiyorum açıkcası.

9 karanlık değil mi? Özellikle koyu sahnelerdeki detaylar gölgenin içine gömülüyor gibi geldi bana. Bundan rahatsız olup ayarı 10'da kullanıyorum. Rica etsem koyu bir sahne açar mısınız ya da karanlık bir oyun oynayın ve 9 ile 10 arasında geçiş yapıp yorum yapabilir misiniz?
Pek uğraşmayı sevmem hocam. Geldigi gibi kullanıyorum zaten

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı