MSI Optix MAG271CQR vs Samsung LC27HG70QQMXUF

Arkadaşla aynı sistem mi?
Şimdilik RTX 2070 SUPER var elimde ve 3 sene önce aldığım sistem var i7 6700 H170 vs vs donanım var yavaş yavaş yenilemeye çalışcam işte güç kaynağını değiştirdim aslında 600W da yeterdi bence ama monitörü değiştirsem heralde belki güzel olur. Dolar artıyo 10. nesil işlemci anakart RAM alacaktım ama elimdekileride ufak ufak satarak yapsam güzel olacak.
@moosmoos

Hem aniden bu kadar ucuzlaması hem de yaşadığım olumsuz tecrübeler, problemli olduğuna işaret ediyor. Eğer sinir stres yaşamayı seviyorum dersen, şansını deneyebilirsin ama tavsiye etmem.
Bildiğin D mi yani enerji sınıfı çok kötü değil mi ya ? Benim Viewsonic VX-2457 A sınıfı düz A ama.

Hocam ben kağıt üstündeki değerlere göre yazmıştım. Bir yerde tecrübe konuşuyorsa üstüne diyecek bir şey yoktur.

Merhaba arkadaşım,
Firmaları keşke bu kadar kolay kötülemesek. Dediğin doğru da olabilir buradaki yetkili arkadaşlar daha iyi cevap verebilecektir fakat ben yaklaşık 10 adet "unboxing" yani kutu açılışı videosu seyrettim 1-2 tanesinde etiket vardı. Sanırım bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor.

c27hg70 monitörüne ait Video 1 (Etiket yok)

c27hg70 monitörüne ait Video 2 (Etiket yok)

c27hg70 monitörüne ait Video 3 (Etiket yok)

c27hg70 monitörüne ait Video 4 (Etiket yok)

c27hg70 monitörüne ait Video 5 (Etiket var)

Evet amacım konuyu hortlatmak değil insanların bilinçlenmesini sağlamak. Hem Hepsiburada hem de shop. Samsung üzerinden sipariş ettiğim iki aynı monitör benzer şekilde elden geçirilmiş olarak geldi. Fotoğraflar ektedir. Kesinlikle Samsung almayın aldırtmayın başkalarının iade ettiği ürünler elden geçirilip millete tekrar kakalanıyor. Kocaman firmaların düştüğü hale bak. Aç bir Online outlet mağaza bu iadeden gelen ürünleri 300-500 ₺ düşük fiyata sat hem sen kazanırsın hem müşteriyi aldatmamış olursun.
Yukarıdaki mesajımı destekleyen fotoğraflar ve açtığım konu buradan ulaşabilirsiniz
1- hepsiburada rezaleti

Ekte verdiğimi fotoğraflar da shop.samsung yani kendi sitesinin rezaleti. Evet SHOP.SAMSUNG yani kendi siteleri resmi satış mağazası bile bunu yapıyor.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 63
  • 2.jpg
    279,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 3.jpg
    169,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 4.jpg
    342,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Samsung sakın almayın ben aldım acısını şu an çekiyorum.

Daha önce açtığım konudan alıntı yaparak yazımı paylaşıyorum.

"1 Ay önce aldığım mönitörün paneli 50 Cm'lik mesafeden düştü ve panel kırıldı üstelik geriye doğru düşmesine rağmen bu şekilde oldu. Servis 2 gün içinde gelip kontrol edecek. Umarım ücretsiz değiştirir. 1500TL kadar da panel parası verebilirim. Bu kadar kalitesiz bir tasarım olamaz arka bacağı "l" şeklinde direk yere teması sonucu anakart ve panele vurdu. Düz bacak olsa böyle olmazdı. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Daha önce başınıza böyle bir durum geldiyse beni bilgilendirebilir misiniz?"

Dosya Ekleri

• ekran.jpeg
    155,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…