MSI Optix MAG272CQR nasıldır?

Yigit tüker

Femtopat
Herkese iyi günler dilerim. 2070 Super'li bir sistem için bu monitörü düşünüyorum. Kullanan veyahut bilgisi olanlar varsa bu monitör nasıldır ve önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Herkese iyi günler dilerim. 2070 Super'li bir sistem için bu monitörü düşünüyorum. Kullanan veyahut bilgisi olanlar varsa bu monitör nasıldır ve önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Gayet iyi monitör hocam. Ama CsGo, Valorant gibi rekabet oyunları oynuyorsanız Curved monitör önermem.

Display portu üzerinden G-SYNC özelliğini kullanabileceğinizi biliyorum. Değerleri gayet güzel renkleri de güzel. Fakat 144Hz olan versiyonunu tercih ederdim fiyattan ötürü. Samsung monitörlere de bakabilirsiniz.

Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum hocam. Nadir cs go tarzı oyunlara giriyorum
Curved seçimi kişiden kişiye değişir kararı siz verin pişman olmayın. Bence curved gayet güzel. Hikayeli oyunlar oynuyosan 165Hz'e fazladan para vermezdim. 144Hz ikisi için de ideal arasında pek te bir fark yok.

Display portu üzerinden G-SYNC özelliğini kullanabileceğinizi biliyorum. Değerleri gayet güzel renkleri de güzel. Fakat 144Hz olan versiyonunu tercih ederdim fiyattan ötürü. Samsung monitörlere de bakabilirsiniz.
(Bu monitör için) 165 Hz'e param yettiğinden dolayı 144 hz düşünmüyorum. Samsung monitör tavsiyelerinizi görmek isterim

Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum hocam. Nadir cs go tarzı oyunlara giriyorum
O zaman curved kullanabilirsiniz. Ama bence sadece hikayeli oyunlar oynayan birisi için 160hz gereksiz, hemde fiyatı çok yükseltiyor. 144hz sizin için yeterli olur bence.

O zaman curved kullanabilirsiniz. Ama bence sadece hikayeli oyunlar oynayan birisi için 160hz gereksiz, hemde fiyatı çok yükseltiyor. 144hz sizin için yeterli olur bence.

23.6 Inc çok küçük gelmez mi hocam? 27'' Almak istiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı