Çözüldü MSI Optix MAG274QRF monitörde parlaklık nasıl ayarlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hope Eagle

Hectopat
Merhaba MSI Optix MAG274QRF kullanıyorum menü tuşuna bastığımda görüntü ayarlarından parlaklığı sekmesi pasif durumda. Bunu nasıl aktif edebilirim. Parlaklığı açıp kapatamıyorum. Bağlantıyı DP olarak yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hareket bulanıklığı da aynı şekilde parlaklık gibi pasif durumda iki seçeneğe de müdahale edemiyorum.

Sorun çözüldü HDR'yi kapatınca parlaklık ayarını aktif hale getiriyor. Teşekkürler.
FreeSync veya G-Sync açıksa kapatmayı deneyin. Tepkime olarak MPRT modunu kullanıyorsanız değiştirin.

Hareket bulanıklığı azaltma gibi bir seçenekten pasif olur parlaklık. Birçok monitörde ona benzer ayar var ve onu açınca parlaklığa müdahale edilemiyor.
MSI OPTIX MAG274R kullanıyorum. Orada da mevcut bu sınırlama. O ayarı kapatın bulursanız. Bu tür ayarlar aşırı düşük parlaklıkta çalıştığı ve titreşim engellemeyi kapattığı için gözünüzü yorar. Üstelik tepki süresi ayarına da müdehaleyi kapatıyor diye biliyorum.

Hareket bulanıklığı da aynı şekilde parlaklık gibi pasif durumda iki seçeneğe de müdahale edemiyorum.

Sorun çözüldü HDR'yi kapatınca parlaklık ayarını aktif hale getiriyor. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…