En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu modeli önerebilirim hem 240Hz 0.5 ms 27 inç sanırım hep 27 inç kullanıyormuşsunuz monitörde o yüzden 27 inç önerdim.
En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu modeli önerebilirim hem 240Hz 0.5 ms 27 inç sanırım hep 27 inç kullanıyormuşsunuz monitörde o yüzden 27 inç önerdim.
AOC markası bana pek güven vermiyor daha önce aldığımız 24 inch monitörde ölü pixel oluşmuştu 1 ay içerisinde, ayrıca sizin attığınız model VA panelmiş, ben IPS panel bakıyordum. Oyun ve dizi film için
Uygun fiyatlı ve özellikleri bol olan modellere bakmaya çalışıyorum fakat genelde birinde olan güzel bir özellik diğerinde olmuyor.
AOC markası bana pek güven vermiyor daha önce aldığımız 24 inch monitörde ölü pixel oluşmuştu 1 ay içerisinde, ayrıca sizin attığınız model VA panelmiş, ben IPS panel bakıyordum. Oyun ve dizi film için.
Evet VA panel konusunda haklısınız sadece bir öneride buludum daha çok çeşit vardı AOC markası genelde güzel ürünler üretiyor aslında çevremde genel olarak AOC ve Monster monitör kullanan var.
Evet VA panel konusunda haklısınız sadece bir öneride buludum daha çok çeşit vardı AOC markası genelde güzel ürünler üretiyor aslında çevremde genel olarak AOC ve Monster monitör kullanan var.
Daha sonra güncellemeyi düşünmediğim için bir kere alıp bir daha almamayı düşünüyorum. O yüzden alabileceğim en dolu en iyisini almaya çalışıyorum fakat seçmek çok zor
Daha sonra güncellemeyi düşünmediğim için bir kere alıp bir daha almamayı düşünüyorum. O yüzden alabileceğim en dolu en iyisini almaya çalışıyorum fakat seçmek çok zor.
Tabii zaten kimse birkaç günlük almıyor gittiği yere kadar kullanma hedefinde ama 144Hz bir monitöre 3K vermek bence biraz saçma olur eğer bütçeniz artarsa 300 500 çok daha iyi monitörler olabilir ama bu akşam İncehesap da Gaming gecesi var onu takip etmeni öneririm çok güzel monitörler bayağı indirime giriyor.
Daha sonra güncellemeyi düşünmediğim için bir kere alıp bir daha almamayı düşünüyorum. O yüzden alabileceğim en dolu en iyisini almaya çalışıyorum fakat seçmek çok zor.
Dell 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile S2721DGF ITOPYA'da.
www.itopya.com
Aslında bu fiyatlara 144 165 Hz olması kötü ama sistemim daha üstünü kaldırır mı emin değilim
İnceHesap Gaming gecesinde bu monitör 2200 TL civarına inmişti almamakla hatamı ettim acaba? Sırf VA panel olduğu için almamıştım. Sistemim yeterli olursa 2K monitörleride düşünüyorum aslında.