MSI Optix MAG275r alınır mı?

Bütçe
3500
2. monitörü beğendim daha önce LG hiç kullanmadım LG destek konusunda kötü yorumlar okudum hep nasıldır bilmiyorum.

Aklımda şu anda bu monitör var bir de LG.

Aslında bu fiyatlara 144 165 Hz olması kötü ama sistemim daha üstünü kaldırır mı emin değilim.

İncehesap Gaming gecesinde bu monitör 2200 TL civarına inmişti almamakla hatamı ettim acaba? Sırf VA panel olduğu için almamıştım. Sistemim yeterli olursa 2K monitörleride düşünüyorum aslında.

Sistemim:
- AMD Ryzen 5 2600X.
-Gigabyte B450M S2H.
-2x8GB DDR4 3200MHz CL15.
-Sapphire RX 5700XT Nitro+
-Corsair Force MP510 NVMe M.2
-High Power 750W 80+ Gold.

Teknoloji şans işi aslında bana mesela Casper'den Monster'den laptop için çok kötüleyen oldu alma servisi kötü vs gayet iyi servisi hiçbir sorun yaşamaıdım Casper 8 sene Monster 2 sene oldu hala memnunum iki laptoptan da
Benim sana önerim LG zaten sistemin normal şartlar altında 144 FPS için ideal olacaktır hikayeli oyunlarda da monitörü 2K çeker 60FPS sabitlersin o şekilde kullanırsın tabii senin kararın araştır ama LG monitör TV konusunda gerçekten başarılı sistemin güzelmiş bu arada iyi günlerde kullanman dileğiyle 240Hz falan bakma boşa e sporcu değilsin 144 yeter sana ayriyeten bu monitörlere pahalı demişsin 2K monitör bunlar o yüzden 144 Hz vs... Pahalı gibi gelebilir ama 2K zevkini de hikayeli oyuna çok seveceğine eminim hikayeli oyun seviyorsan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı