MSI Optix MAG301CR2 alınır mı?

TECNOPC

Centipat
Bütçem yüksek olduğundan vs yurtdışından akrabam geldiğinden (40 yılda bir işime yarıyor) bu monitörü seçtim ama 21:9 olması oyunlarda dezavantaj yaratır mı?

Genelde CS:GO Valorant film ve hikayeli oyunlar oynuyorum. MSI Optix MAG301CR2 30 Inch Curved Gaming Monitor - 21:9 UltraWide Full HD (2560 x 1080), 1ms Response Time, 1500R, VA Panel, 200hz Refresh rate, Night Vision, AMD adaptive-Sync, Mystic Light RGB, VESA Mounting, Display, HDMI

O olmazsa.

-ASUS TUF VG279QM officialsite

Veya.

-MSI 274QRF MSI Optix MAG274QRF – Accurate Display. Ultimate Victory. | IPS eSports Gaming Monitor | MSI

Hangisini önerirsiniz ve lütfen önermeyin, seçmeme yardımcı olun.

3500 max.

Neden herkeste mi çıkıyor yoksa sana çıktı diye mi?
Genellikle çoğu kişide çıkıyor, bir de ayrıyeten Ghosting sorunları var. Benim önerim rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 24 inç monitör almanız.

Genellikle çoğu kişide çıkıyor, bir de ayrıyeten Ghosting sorunları var. Benim önerim rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 24 inç monitör almanız.
O monitöre baktım onun yerine Msi 274qrf tercih ederim. Hem renk sıkalası olsun hem hareket kabiliyeti hem konsol yazılımı ve baktığım videolarda sıkıntı olmadıklarını beyan ediyorlar.

O monitöre baktım onun yerine Msi 274qrf tercih ederim. Hem renk skalası olsun hem hareket kabiliyeti hem konsol yazılımı ve baktığım videolarda sıkıntı olmadıklarını beyan ediyorlar.
Zaten ucuz diye onu önermiştim. Bunlar ondan daha iyi hocam.

Zaten ucuz diye onu önermiştim. Bunlar ondan daha iyi hocam.
Bakın alta ben yazdım önermeyin diye sadece seçin diye lütfen okuyun ben yerli yabancı herşeye baktım en iyileri ve bütçeme uyanlar onlar onlardan seçin önerseniz bile bakmıyorum çünkü biliyorum. Çok bilmişlik değil, çok bilmekten kaynaklanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı