MSI Optix MAG321CURV Almak Mantıklı mı?

Bunu bi düşünün. Ekran kartına da ps5 e de yeter. Freesync var ekran kartına da uyar.
Hem Bilgisayarda hemde PS5 de sabitleyin 60Hz Freesync açarak keyfini çıkarın.

Bunu bi düşünün. Ekran kartına da ps5 e de yeter. Freesync var ekran kartına da uyar.
Hem Bilgisayarda hemde PS5 de sabitleyin 60Hz Freesync açarak keyfini çıkarın.

Freesync olduğuna dair bir şey göremedim ben malesef ama :/

Not: OK buldum varmış. :)

Son düzenleme:
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım umarım ürünü beğenir ve alırsınız şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim. İlk gösterdiğim MSI'da freesync olsaydı tam istediğim monitör ama yapacak bir şey yok. Bu Samsung'da da parlaklık 250 nits ve kontrast 2500:1 ama yeterli olur diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim. İlk gösterdiğim MSI'da FreeSync olsaydı tam istediğim monitör ama yapacak bir şey yok. Bu Samsung'da da parlaklık 250 nits ve kontrast 2500:1 ama yeterli olur diye düşünüyorum.

Hepsiburada'da MSI Optix MAG321CURv da FreeSync var yazıyor hocam ama? Bende PS5 almayı düşünüyorum 2 monitör arasında kaldım.(düzeltme: Yok diye yorumlar gördüm şimdi bu monitör elendi galiba.)

Bende pc ve ps5 için bu monitörde karar kıldım ve aldım.4k performansını baya tatmin edici bulsam da ekran testi yaptığımda malesef 6 tane ölü piksel tespit ettim.Artı olarak tam karanlıkta ekrandan beyaz ışık sızmaları oluyor ve oyun oynadığımda tam karanlık anlarda o ışık sızmaları kendini belli ediyor.Fiyatı da baya yüksek bir cihaz ve seçenekler sınırlı o yüzden birebir değişim yapmayı düşünüyorum.Tavsiye edilebilecek 4k 31.5 inch varsa bu modeli iade de edebilirim.Konuyu açan arkadaş bu modelden mi aldı acaba bilmiyorum kendisi aldıysa benzer sıkıntılar yaşadı mı acaba?

Bende pc ve ps5 için bu monitörde karar kıldım ve aldım.4k performansını baya tatmin edici bulsam da ekran testi yaptığımda malesef 6 tane ölü piksel tespit ettim.Artı olarak tam karanlıkta ekrandan beyaz ışık sızmaları oluyor ve oyun oynadığımda tam karanlık anlarda o ışık sızmaları kendini belli ediyor.Fiyatı da baya yüksek bir cihaz ve seçenekler sınırlı o yüzden birebir değişim yapmayı düşünüyorum.Tavsiye edilebilecek 4k 31.5 inch varsa bu modeli iade de edebilirim.Konuyu açan arkadaş bu modelden mi aldı acaba bilmiyorum kendisi aldıysa benzer sıkıntılar yaşadı mı acaba?
Eğer ≥144Hz gerekliyse.

Wide,
4K.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı