MSI Optix MAG322CQR Ghosting Problemi

Sanırım bu konuda sonuna kadar haklısınız dediğiniz gibi normal fiyattan almış olsam iade edeceğim ama 2700TL gibi bir fiyata geldi ürün bana ve bu fiyata bunun gibi bir ürün yok piyasada o yüzden fazla kurcalamak istemiyorum açıkçası

Ölü piksel varsa ve hepsiburada.com üzerinden satın aldıysanız yardımcı olayım. Değişim raporu alıp muadilini istersiniz. Nede olsa işin uzmanı oldum MSI yüzünden, neye nasıl değişim verileceğini az çok kavradık.

Ölü piksel yok hocam Amazon'dan aldım sadece belirttiğim problem var başka bir sorun yok. Ama arada ekran pır pır yapıyor görüntü sanırım DP kablosundan yapıyor ama elim gidip te değiştiremedim

VA panellerin çoğunda olan koyu renklerde geçiş hızı yavaşlığı ve dolayısıyla oluşan sorunlardan biri. Sırf bu sebep ile önerilerimde Samsung G7 hariç VA panel önermiyorum. Markası önemli değil, çoğu VA panelin sorunu bu. Siyah geçişleri cidden berbat, 40-50ms gibi çok uzun süreyi bulabiliyor koyu renk geçiş süresi.

Abi ne çekmişsin bee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…