Tam emin olmamakla birlikte PCI Express 3.0 kartlar VIA yonga setli ekran kartına uyum sağlamadığını düşünüyorum çünkü R7 240 PCI Express 3.0 VIA yonga setten dolayı uyumluluk sorunu çıkartıyormuş. GT 630 takılmış hiç bi sorun çıkarmamış GT 630 PCI Express 2.0 veri yoluna sahip. Aynı şekilde HD 7750 de benimle aynı anakarta sahip bi arkadaşta sorun çıkarmış PSU yeterli olmasına rağmen. HD 7750 de PCI Express 3.0 veri yoluna sahip.HD 7750 neden uymasınki ? GT 630 Sakın almayınız bakkal kartıdır hocam.
Taksitle almayı düşünüyorum kardeşim zaten uyacağını da zannetmiyorum benim anakarta saol yine deHey dostum ben 2 ay önce aldığım R7 260x ekran kartımı satıyorum. İstersen sana 300 Tl'ye satabilirim.
50 TL fazla verip sıfır alınması daha mantıklı. Sonuçta kullanılmış ekran kartı o fiyata almazlar.Hey dostum ben 2 ay önce aldığım R7 260x ekran kartımı satıyorum. İstersen sana 300 Tl'ye satabilirim.
50 Tl mı ? Arada tam 80 TL var. 80 Tl ıle bır soğutucu alırım.50 TL fazla verip sıfır alınması daha mantıklı. Sonuçta kullanılmış ekran kartı o fiyata almazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.