MSI PE70 vs Monster Tulpar T7 V3.1?

Dostum bir tane buldum fakat 5700TL den aşağı yok.Ama üzülme monster tulpar t7 2.6.1 alıp ssd ekleyebilirsin önderdiğim modelde 3 turbo fan varki buda çok iyi birşey ısınma yapmaz.Donanımsal olarak iyi yazılımsal olarak eh işte ekran kartı sanırım bu modelde değiştiriliyor.Hem gtx970m masaüstündeki gtx770 kadar bir performansı vardı sanırım gtx760 de olabilir yani kafan rahat eder.

Dostum bir tane buldum fakat 5700TL den aşağı yok.Ama üzülme monster tulpar t7 2.6.1 alıp ssd ekleyebilirsin önderdiğim modelde 3 turbo fan varki buda çok iyi birşey ısınma yapmaz.Donanımsal olarak iyi yazılımsal olarak eh işte ekran kartı sanırım bu modelde değiştiriliyor.Hem gtx970m masaüstündeki gtx770 kadar bir performansı vardı sanırım gtx760 de olabilir yani kafan rahat eder.

Çok kararsızım ya. Laptobumda kırıldı yenisi lazım ama kararsız kaldım bende. omu bumu. çok kararsızım. Genelde Arma 3 oynarım ben sadece. Sadece arma 3 ama diğer oyunlarıda oynamak istersem bilemedim şimdi. Kod yazarım ben hep ama MSI mi monstermi karar veremedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı