Sokerakn
Hectopat

Perşembe günü hepsiburada'dan kendimde özellikleri cazip gelen (yüksek oyun kapasitesi olmayan) bir laptop aldım, Freedos gelen laptopa en son güncelleme gelen Windows 10 Pro x64 (sürümü bilmiyorum) kurdum, fakat bilgisayar kurulum yaparken Windows'u 4 saatte kurdu. 45 dakika MSI logosunundaki siyah ekranı bekledikten sonra açıldı fakat her şey iyi hoş. Bilgisayar 30 saniyede açılıyor.
Bir de kendine zor geliyor. En basitinden görev yöneticisini açtığım zaman onda bile ufak takılmalar yaşıyorum. Ekran kartı olmak üzere her şey güncel. Bu arada Windows güncelleştirmeleri de açık. Belki bu sefer toparlar diye bekledim. Kapattı açtı ama hala aynı. Değişen bir şey yok.
Oyunlar da ETS 2 & Farming Simulator 2019 oynuyorum. Steam üzerinden oyunlarda hiç bir sorun yok ama Google Chrome'a tıklamaya korkuyorum. Youtube'dan müzik açmak için cebelleşiyorum. Bir tek MSI laptoplarda mı bu sorun var yoksa Windows 10 Pro kullanan herkeste mi bu sorun mevcut? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
* Intel 7.nesil i5 7300Q işlemci
* Nvidia MX 150 2GB Ekran Kartı
* 8 GB DDR4 RAM
1TB 5400RPM HDD

Bir de kendine zor geliyor. En basitinden görev yöneticisini açtığım zaman onda bile ufak takılmalar yaşıyorum. Ekran kartı olmak üzere her şey güncel. Bu arada Windows güncelleştirmeleri de açık. Belki bu sefer toparlar diye bekledim. Kapattı açtı ama hala aynı. Değişen bir şey yok.
Oyunlar da ETS 2 & Farming Simulator 2019 oynuyorum. Steam üzerinden oyunlarda hiç bir sorun yok ama Google Chrome'a tıklamaya korkuyorum. Youtube'dan müzik açmak için cebelleşiyorum. Bir tek MSI laptoplarda mı bu sorun var yoksa Windows 10 Pro kullanan herkeste mi bu sorun mevcut? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
* Intel 7.nesil i5 7300Q işlemci
* Nvidia MX 150 2GB Ekran Kartı
* 8 GB DDR4 RAM
1TB 5400RPM HDD

Son düzenleyen: Moderatör: