MSI Prestige 16 Studio nasıldır?

Ne amaçla kullanacaksınız? Cihazda 1 adet SSD yuvası var. Ekstra olarak NVIDIA Studio driver ile kullanacaksanız bir nevi iş yapılırda oyun ve ağır render falan bu 55W 4060 ile zor.

İnce detayları hakkında bilgi için;

Ne amaçla kullanacaksınız? Cihazda 1 adet SSD yuvası var. Ekstra olarak NVIDIA Studio driver ile kullanacaksanız bir nevi iş yapılırda oyun ve ağır render falan bu 55W 4060 ile zor.

İnce detayları hakkında bilgi için;

Açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Watt bilgisine ulaşamamıştım, sayenizde bana uygun olmadığını öğrendim. En son aldığım Victus ve Omen bana pişmanlık yarattı. Bu kadar bütçe ayırmışken gerçekten şık bir kasaya da sahip olsun istiyorum. Cihaz öneriniz varsa incelemek isterim. Bütçe max 60K.

Açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Watt bilgisine ulaşamamıştım, sayenizde bana uygun olmadığını öğrendim. En son aldığım Victus ve Omen bana pişmanlık yarattı. Bu kadar bütçe ayırmışken gerçekten şık bir kasaya da sahip olsun istiyorum. Cihaz öneriniz varsa incelemek isterim. Bütçe maksimum 60k.

Ne amaçla kullanacağınızı hala belirtmemişsiniz. Omen modeli yanlış değilsem IPS ışık sızması yüzünden iade etmiştiniz.

Bütçe biraz artarsa çok güçlü bir model;

GPU ile render veya 3D modelleme falan yapıyorsanız bayağı hızlandırır sizi 4080.

Bütçe biraz artarsa çok güçlü bir model;

GPU ile render veya 3D modelleme falan yapıyorsanız bayağı hızlandırır sizi 4080.

Teşekkür ederim hocam, inceleyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00