MSI Stealth 16 AI Studio A1VGG nasıldır?

Ultra 9 185h.
RTX 4070.
QHD+(2560x1600), 240Hz.
32 RAM.
2TB SSD.

Sağlam model. Kolaylıkla inceleme bulursunuz. Paneli 500 nit %100 DCI-P3 ile profesyonel anlamda her türlü işi görür. 105W olsa bile 4070 sentetik sonuçları güzel. Slim ve metal kasa olduğu için 105W. Performans olarak 140W göre fazla kaybınız olmaz. İşlemci performansı yarı yolda bırakmaz. Pil performansı senaryo göre değişir. Tam donanımlı güzel bir ürün. İyi günlerde kullanın. Vaktiniz olursa ürün geldiği zaman bir ön inceleme paylaşın lütfen.

Sağlam model. Kolaylıkla inceleme bulursunuz. Paneli 500 nit %100 DCI-P3 ile profesyonel anlamda her türlü işi görür. 105W olsa bile 4070 sentetik sonuçları güzel. Slim ve metal kasa olduğu için 105W. Performans olarak 140W göre fazla kaybınız olmaz. İşlemci performansı yarı yolda bırakmaz. Pil performansı senaryo göre değişir. Tam donanımlı güzel bir ürün. İyi günlerde kullanın. Vaktiniz olursa ürün geldiği zaman bir ön inceleme paylaşın lütfen.
Hocam bundan vazgeçip MSI Stealth 14 AI Studio sipariş ettim. Sizce nasıl pişman olurmuyum.

Seçme şansınız var mıydı? 16 MiniLED modeli daha iyi olabilirdi. 16 14'e göre daha donanımlı (CPU, GPU gibi) 14 daha iyi paneli var (OLED ise)
Stealth 14 çoğu ülkede stok yok ya da daha pahalı diye biliyorum.
Elektronik: MSI Stealth 14 AI OLED Studio 4060 54.000TL bu Türkiye de satılan model. Seçtiğiniz OLED olan mı?
aynen oled olan modeli seçtim linkteki modelin aynısı. Boyutu küçük olması açısındanda daha işime yarayacaktır. Seçme şansım vardı ama stealth 16 yurt dışından gelen 2. el bi cihazdı. Bu kadar para verdikten sonra woltaj sorunu yüzünden anakartın yanmasını istemezdim

Son düzenleme:
Aynen OLED olan modeli seçtim linkteki modelin aynısı. Boyutu küçük olması açısındanda daha işime yarayacaktır. Seçme şansım vardı ama Stealth 16 yurt dışından gelen 2. el bir cihazdı. Bu kadar para verdikten sonra voltaj sorunu yüzünden anakartın yanmasını istemezdim.

Siz hediye demiştiniz şimdi fiyat söylüyorsunuz. O Ultra 9 ne gibi voltaj sorunu yaşansın? İnsanlar abartmayı ne kadar çok seviyor. Bu yıl 5000 laptopların (neredeyse tümü) "üst model" yine Intel CPU. İster reklam, ister şantaj ister sponsor deyin. Mobil tarafta öyle voltaj CPU sorunu yok. AMD pil performansı ve bazı modellerin GPU performansı hariç alınabilir mobilde bir yanı yok. Üst düzey performanslı 3-5 CPU var.
Ne hikmetse herkes AMD aldığını söyler (Amazon gibi sitelerin satış rakamı) Steam verisine göre en çok tercih edilen model yine Intel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı