MSI Prestige A14 alınır mı?

Bütçe
30000

BornozluPenguen

Kilopat
Daha fazla  
bütçe 30k.

Bunun gibi hafif ve ince arıyorum. Önerilerine açığım. Günlük kullanım için alınacak.
Matebook baktım ve beğendim fakat RAM'i anakarta lehimli olduğu için vazgeçtim.
MacBook düşünmüyorum.

bütçe 30k.

Bunun gibi hafif ve ince arıyorum. Önerilerine açığım. Günlük kullanım için alınacak.
Matebook baktım ve beğendim fakat RAM'i anakarta lehimli olduğu için vazgeçtim.
MacBook düşünmüyorum.
Direkt gaming alabilirsin.

hocam dediğim gibi ince(22mm max) ve hafif(2kgcivarı max) olmasını istiyorum. attığınız bilgisayar 2.70kg diyor. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.

Bu urun zaman zaman gece indirimiyle 31K civarina iniyor takip edip alabilirsiniz.

Güzel aradığım tarz bir ürün. RAM lehimli olan bir bilgisayara bu kadar bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası. Kullanım ömrü olarak ciddi anlamda etkiliyor çünkü. Ram yükseltme şansım yoksa max25k civarı düşünüyorum. Teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
hocam dediğim gibi ince(22mm max) ve hafif(2kgcivarı max) olmasını istiyorum. attığınız bilgisayar 2.70kg diyor. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.

Güzel aradığım tarz bir ürün. RAM lehimli olan bir bilgisayara bu kadar bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası. Kullanım ömrü olarak ciddi anlamda etkiliyor çünkü. Ram yükseltme şansım yoksa max25k civarı düşünüyorum. Teşekkürler hocam.

RAM lehimli gelmesi kötü bir şey değil ki. Pile daha fazla alan ayırabilmek için bir yerden kısmak lazım bu boyuttaki laptoplarda. Kaldı ki oyun oynanmayacak bir cihaz olduğu için 16GB RAM’in epey uzun süre gideri var.

RAM lehimli gelmesi kötü bir şey değil ki. Pile daha fazla alan ayırabilmek için bir yerden kısmak lazım bu boyuttaki laptoplarda. Kaldı ki oyun oynanmayacak bir cihaz olduğu için 16GB RAM’in epey uzun süre gideri var.
Merhabalar hocam. Dediğiniz gibi lehimli olması kötü bir şey değil tabii ki. Gelecekte kullanım ömrünü uzatmak amacıyla ram yükseltmeye uygun arıyordum. Fakat günlerdir içime sinen bir bilgisayar bulamadığım için vazgeçtim.
25k civarına bir şeyler düşünüyorum. Lenovo ve matebook bu aralıkta çok var. Anladığım kadarıyla alanların memnuniyeti yüksek. Tekrardan bunlara bakmayı düşünüyorum. Önerilerinize ve tavsiyelerinize açığım.

Teşekkürler tekrardan.

Son olarak güncel bir pc olan şunu beğendim: hp pavilion plus 14 evo

Daha iyi pc var veya büyük bir sıkıntısı var derseniz önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı