MSI Pro B650M-A Wi-Fi anakart iade edilmeli mi?

Bütçe
Yaklaşık 7500

sekerlipencere

Centipat
Daha fazla  
Dostlar MSI Pro B650M-A Wi-Fi anakart modelini yaklaşık 6.5bine satın aldım sonra, forumlarda bu paraya değmez, onyukleme süresi uzun, soğutması kötü gibi sorunlar okudum.

Anakartı Ryzen 7 7700 ve 4070 ile kullanmayı düşünüyorum. Anakart bütçesi 7.5k ya kadar yolu var.

Eğer iade etmeme değecek ise iade edip daha iyi bir seçenek almayı düşünüyorum, Wi-Fi benim için önemli değil.

Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Boot süresi çoğu anakartta uzun onun için bios'dan bir iki ayar yapıyorsun süre kısalıyor. Piyasayı epeydir takip etmiyorum o yüzden kıyas yapıp pahalı ucuz diyemem.

4 k civarına asus marka var iade edilebilir

Asus AM5 platformunda çoğu karttan daha sorunlu çıkış yaptı. Dislike'ı bodoz yorum yaptığın için attım.

Boot süresi çoğu anakartta uzun onun için BIOS'tan bir iki ayar yapıyorsun süre kısalıyor. Piyasayı epeydir takip etmiyorum o yüzden kıyas yapıp pahalı ucuz diyemem.

ASUS AM5 platformunda çoğu karttan daha sorunlu çıkış yaptı. Dislike'ı bodoz yorum yaptığın için attım.

Teşekkürler zaten SSD 7000 okumaya sahip Boot'un çok sorun olacağını sanmıyorum, umarım olmaz.

Tavsiyelerin için sağ ol 🫡

Kendim bu anakartı kullanıyorum BIOS güncellemesi sonrası 10 saniye civarı boot süresi alıyorum.

Öncelikle cevap için sağ ol, sence iade edip bunu almali miyim?

Teşekkürler zaten SSD 7000 okumaya sahip Boot'un çok sorun olacağını sanmıyorum, umarım olmaz.

Bu ön yüklemenin SSD ile alakası yok tüm bileşenler her defasında tekrar tanıtılıyor o yüzden ön yükleme uzun sürüyor.

Bu sorunu çözmek için biosa girip bu yolu izleyerek çözebilirsin.

Ai tweaker > Dram timing control > Memory context restore > Enable.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı