Sen çok zekisin.
Birincisi arkadaş B650M s değil, B650M a anakartı belirtmiş. İkinicisi arkadaş fiyat farkınıda önemsiyor, keşke fiyat farkının da fotoğrafını atsaydın. Anakarttan falan da anladığını düşünmüyorum senin.
Sitelerin u*serbenchmark.com'dan özenme ürün puanlama özelliğine bakma. Feci yanıltır.Ben yanlışlıkla S Wi-Fi modeline bakmışım ama yine de ASRock almaktan iyidir.
Sitelerin u*serbenchmark.com'dan özenme ürün puanlama özelliğine bakma. Feci yanıltır.
Dostum sanırım anakartlar hakkında pek bir bilgin yok. B650s Wi-Fi çok daha üst düzey bir anakart, istersen girip özelliklerini karşılaştırabilirsin!
Boyutlarına bakın.Asus A21 matx bir kasam var msi pro b650-s wifi tercih etsem bile uyumlu olacak mı?
Forumda keşke bir şeyden anlamayıp anladığını sanıp yanlış bilgi verenelerede uyarı verilse.
Bize ne bundan, adam diyor az vermek istiyorum.
Kanka önerdiğin kart atx matx lazım kasaya sığmazKanka koparıyorsun beni ya gül gül öldüm. MSI daha iyi olmasına rağmen inatla kötü olanı öneriyorsunuz sebebi nedir acaba? M.2 slotu 5.0 destekliyor diye mi yapıyorsunuz çözümleyemiyorum.
Ben sana hangi kart daha iyi mi dedim? *serbenchmark gibi sitelere bakıp karar verme dedim.Dostum sanırım anakartlar hakkında pek bir bilgin yok. B650S Wi-Fi çok daha üst düzey bir anakart, istersen girip özelliklerini karşılaştırabilirsin!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.