MSI Pro B650M-P anakartta TPM, UEFI, Secure Boot ve GPT kendiliğinden açık mı gelir?

rafaleao7

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba Windows 11 için TPM UEFI Secure Boot GPT lazımmış. Ben MSI Pro B650M-P anakartı alacağım. Bu özellikler kendliğinden açık olarak mı gelecek yoksa ben kendim mi açacağım?

GPT bir ayar değil diskin bölümlendirme tablosudur, BIOS'tan CSM'yi kapatıp UEFI moduna alırsanız Windows zaten GPT olarak kurulur, onun dışında siz yine de BIOS'a girip bütün ayarları kontrol edin. Çünkü Secure Boot gibi ayarlar genelde kapalı geliyor.

GPT bir ayar değil diskin bölümlendirme tablosudur, BIOS'tan CSM'yi kapatıp UEFI moduna alırsanız Windows zaten GPT olarak kurulur, onun dışında siz yine de BIOS'a girip bütün ayarları kontrol edin. Çünkü Secure Boot gibi ayarlar genelde kapalı geliyor.

MSI Pro B650M-P anakartım var Türkçe video yok MSI için İngilizceyide anlamadım BIOS'tan UEFI moduna alığ Secure Boot'u nasıl açacağım bir de AMD işlemci kullanıyorum TPM için firemware ayarınımı seçeceğim.

Merhaba Windows 11 için TPM UEFI Secure Boot GPT lazımmış. Ben MSI Pro B650M-P anakartı alacağım. Bu özellikler kendliğinden açık olarak mı gelecek yoksa ben kendim mi açacağım?
BIOS'ta Advance Mode giriş yapın bir de telefonunuz olsun çeviri programları kullanarak anlayabilirsiniz. Zaten az çok biliyorsan sorun yoktur. Ben kendim çince olarak gelen BIOS'u English yapmıştım, korkacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı