MSI Pro B650S Wi-Fi için kasa önerisi

Hocam en son bir kasa aldım bilerek dandik pişman oldum anakartımı bile çizdi vidalar oturmuyor ve üstüne direk yalama oluyor o yüzden bana saglam olması şart.

PSU'a gerek yok.

Hocam o zaman attığım Phanteks kasayı alabilirsiniz. Gayet kaliteli bir marka ve markanın kalitelili bir kasasi diyebilirim. İçine herhangi bir ekran kartının sığacağını düşünüyorum ama garanti olsun diye ekran kartı uzunluğunuz ile kasanın desteklediği maksimum GPU uzunluğuna bakın.

Hocam o zaman attığım Phanteks kasayı alabilirsiniz. Gayet kaliteli bir marka ve markanın kalitelili bir kasasi diyebilirim. İçine herhangi bir ekran kartının sığacağını düşünüyorum ama garanti olsun diye ekran kartı uzunluğunuz ile kasanın desteklediği maksimum GPU uzunluğuna bakın.

Hocam her şey okeyde bu anakarttan ümidim pek yok gibi bakırı gözüktü biraz + RAM slotuna kadar gelen çizikler var.

7700XT almayı planlıyorum sogutucu olarak da Thermalright Phantom Spirit 120 SE alacağım

Strong diye bir markanın tam bilmiyorum.

Hocam siz büyük ihtimal yuvaya olmasından gerekenden daha büyük bir vida takmıssınızdır hocam kasadan dolayı olması zor.

Hocam her şey okeyde bu anakarttan ümidim pek yok gibi bakırı gözüktü biraz + RAM slotuna kadar gelen çizikler var.

Bakırı gözüktü derken?

Hocam siz büyük ihtimal yuvaya olmasından gerekenden daha büyük bir vida takmıssınızdır hocam kasadan dolayı olması zor.

Bakırı gözüktü derken?
Zaten kendini belli eden boyutta

Bakırı gözüktü derken?
Tüm vidalarda öyle kendi içinden çıkan oda hepsinde aynı

Dosya Ekleri

• 1747765925762942284765836333762.jpg
    1747765925762942284765836333762.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 18
Bu sorunu yaşamam umarım yeniden vida sorunu yüzünden anakarttan oldum veya olmadım belli değil.

Hocam cizikler cok derin degil gibi bir şey olduğunu sanmıyorum, ve anakartı sisteme montelerken vida yuvalarına oturtmaya çalışın kasanın içine koyup cok hareket ettirirseniz çizilir gene.

Hocam cizikler cok derin degil gibi bir şey olduğunu sanmıyorum, ve anakartı sisteme montelerken vida yuvalarına oturtmaya çalışın kasanın içine koyup cok hareket ettirirseniz çizilir gene.
o zaman buna şimdilik kafa yormadan o kasayı almayı planlaya biliriz yine

bunda psu boyu belirtmem gerek mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı